Samsung-laserprinter - Sådan skiftes tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter tonerpatronen.
Når tonerpatronen har nået slutningen af sin levetid, stopper printeren med at udskrive. Computerens Samsung Print Status-programvindue om at udskifte patronen vises også på computeren. Der vises en statusindikator og en meddelelse om toneren på skærmen, som fortæller hvornår tonerpatronen skal skiftes.
  • Kontroller typen af tonerpatroner til din printer ved at søge efter printermodellens Printerspecifikationer.
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
bemærk:
Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen eller installerede funktioner.
Fjern tonerpatronen fra printeren. For at genbruge tonerpatronen skal du gå til Produktreturnering og genbrug.

Sådan udskiftes en tonerpatron

Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronen.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Eksempel på, hvordan frontdækslet åbnes
  2. Hold i tonerpatronens håndtag for at fjerne den fra printeren.
    Figur : Eksempel på, hvordan tonerpatronen fjernes fra printeren
  3. Tag den nye tonerpatron ud af æsken, og ryst den forsigtigt fra side til side for at fordele toneren.
    Figur : Eksempel på at ryste tonerpatronen fra side til side
  4. Fjern al plastemballagen, og genbrug derefter alt materialet.
    Figur : Eksempel på at fjerne plastemballagen
  5. Sæt forsigtigt den nye tonerpatron tilbage i printeren.
    Figur : Eksempel på at fjerne plastemballagen fra den nye tonerpatron
  6. Luk frontdækslet.
    Figur : Eksempel på, hvordan frontdækslet lukkes