Samsung CLP-680, CLP-415-farvelaserprinter - Udskiftning af spildtonerbeholderen

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter spildtonerbeholderen. Når spildtonerbeholderens levetid er udløbet, vises der en meddelelse på kontrolpanelets display om, at spildtonerbeholderen trænger til at blive udskiftet. Kontroller, hvilken spildtonebeholder printeren anvender under Tilgængelige forbrugsvarer.
  • Der kan blive frigjort tonerpartikler inde i printeren, men det betyder ikke, at printeren bliver beskadiget. Hvis der opstår problemer med udskriftskvaliteten, skal du kontakte HP's kundesupport.
  • Håndter spildtonerbeholderen forsigtigt, så du ikke taber den, når du tager den ud af printeren.
  • Sørg for at lægge spildtonerbeholderen på en plan flade for at undgå, at indholdet løber ud.
  advarsel:
Undgå at vippe eller vende beholderen.
Udskiftning af spildtonerbeholderen
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte spildtonerbeholderen.
  1. Sluk printeren, tag strømstikket ud fra bagsiden af printeren, og vent nogle få minutter, indtil printeren er afkølet.
    Figur : Eksempel på frakobling af printeren (set bagfra)
  2. Find printerens sidedæksel. Set forfra er det placeret på printerens venstre side.
    Figur : Eksempel på frigørelse af printerens sidedæksel
  3. Tryk som angivet for at frigøre låsemekanismen på spildtonebeholderen (1), og tryk derefter på de angivne områder for at trække den gamle spildtonebeholder ud af printeren (2).
    Fjern forsigtigt spildtonebeholderen som angivet (a).
      Figur : Eksempel på fjernelse af spildtonebeholder
    1. Frigør løsemekanismen
    2. Tryk på punkter for at fjerne
      advarsel:
    (a) Sørg for lægge spildtonerbeholderen på en plan flade for at undgå at spilde.
  4. Tag den nye spildtonebeholder ud af kassen. Når den er taget ud, skal du placere den nye spildtonerbeholders hættepå den gamle spildtonerbeholder, før du sender den til genbrug (a). Indsæt den nye spildtonebeholder i sin rette position, og skub den derefter forsigtig ind i printeren (b).
    Figur : Eksempel på udtagning af ny spildtonebeholder fra kassen og derefter indsætning i printeren
  5. Luk sidedækslet med forsigtig, men fast hånd.
  6. Tilslut printeren, og tænd den for at genoptage udskrivningen.
    Figur : Eksempel på tilslutning af strømkabel efter frakobling