Samsung CLX-3170- og CLX-3175-farvelaserprintere MFP - Udskiftning af spildtonerbeholderen

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter spildtonerbeholderen.
Når levetiden for spildtonerbeholderen er udløbet, vises Smartpanel-programvinduet på computeren med besked om, at spildtonerbeholderen skal udskiftes. Ellers holder printeren op med at udskrive.
Udskiftning af spildtonerbeholderen
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte spildtonerbeholderen.
  1. Sluk printeren, tag strømstikket ud på bagsiden af printeren, og vent nogle få minutter, indtil printeren er afkølet.
  2. Brug håndtaget til at åbne frontdækslet helt.
    Figur : Åbn frontdækslet
  3. Brug håndtaget til at trække spildtonerbeholderen ud af printeren.
    Figur : Fjern spildtonerbeholderen
      bemærk:
    Sørg for at lægge spildtonerbeholderen på en jævn overflade, så du ikke spilder toneren.
  4. Fjern hætten på beholderen som vist, og brug den til at lukke åbningen til spildtonerbeholderen.
    Figur : Placer hætten på beholderen
      bemærk:
    Undgå at vippe eller vende beholderen.
  5. Pak den nye spildtonerbeholder ud.
  6. Sæt den nye beholder på plads, og skub den ind for at sikre, at den sidder godt fast.
    Figur : Installer den nye spildtonerbeholder
  7. Luk frontdækslet helt.
      advarsel:
    Hvis dækslet ikke er helt lukket, fungerer printeren ikke. Kontroller, at alle tonerpatroner er installeret korrekt. Hvis en tonerpatron er installeret forkert, kan frontdækslet ikke lukkes.
  8. Tænd for printeren.