Samsung CLX-8380-farvelaserprinter MFP - Udskiftning af spildtonerbeholderen

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter spildtonerbeholderen.
Spildtonerbeholderens levetid er cirka 48.000 trykte billeder. Når spildtonerbeholderens levetid er udløbet, vises Waste tank is full (Spildbeholder er fuld). Replace it (Udskift den) vises på kontrolpanelets display for at angive, at spildtonerbeholderen skal udskiftes. Ellers holder printeren op med at udskrive.
Udskiftning af spildtonerbeholderen
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte spildtonerbeholderen.
  1. Sluk printeren, tag strømstikket ud på bagsiden af printeren, og vent nogle få minutter, indtil printeren er afkølet.
  2. Åbn sidedækslet.
    Figur : Åbn sidedækslet
  3. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  4. Skub låsehåndtaget opad (1), og træk spildtonerbeholderen ud (2).
    Figur : Fjern spildtonerbeholderen
      bemærk:
    Når du trækker spildtonerbeholderen ud af printeren, skal du være forsigtig, så du ikke taber den.
    Sørg for at lægge spildtonerbeholderen på en jævn overflade, så du ikke spilder toneren.
  5. Fjern hætten på beholderen som vist, og brug den til at lukke åbningen til spildtonerbeholderen.
    Figur : Placer hætten på beholderen
      advarsel:
    Undgå at vippe eller vende beholderen.
  6. Pak den nye spildtonerbeholder ud.
  7. Sæt den nye beholder på plads, og skub den ind for at sikre, at den sidder godt fast.
  8. Luk frontdækslet, og luk derefter sidedækslet.
  9. Luk dækslets lås, og tænd derefter for printeren.
      advarsel:
    Hvis dækslet ikke er helt lukket, fungerer printeren ikke.