Samsung ML-1860- og ML-1865-laserprintere - Udskiftning af tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter tonerpatronen.
Når tonerpatronens anslåede levetid er udløbet, holder printeren op med at udskrive. Smartpanel-programvinduet vises også på computeren, når du skal udskifte tonerpatronen.
Fjern tonerpatronen fra printeren. Hvis du vil genbruge tonerpatronen, skal du gå til Returnering og genbrug af produkter.
Udskiftning af tonerpatronen
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronen.
  1. Åbn topdækslet.
    Ved åbning af topdækslet, skal du kontrollere, at udskriftsbakken er lukket.
  2. Træk tonerpatronen ud.
    Figur : Eksempel på udtrækning af tonerpatronen
  3. Tag en ny tonerpatron ud af emballagen.
  4. Fjern beskyttelseshætten på tonerpatronen.
    Figur : Eksempel på fjernelse af beskyttelseshætten
  5. Ryst forsigtigt patronen fra side til side fem eller seks gange, for at fordele toneren jævnt i patronen. Dette sikrer, at du kan udskrive flest mulige kopier pr. patron.
    Figur : Eksempel på forsigtig rystning af tonerpatronen
      advarsel:
    • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
    • Undgå at røre ved den tromle, der er placeret i tonerpatronen eller billedbehandlingsenheden. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  6. Hold i tonerpatronens håndtag, og sæt patronen langsomt ind i åbningen på printeren.
    Tapperne på siderne af patronen og de tilsvarende riller i printeren gør det lettere at styre patronen korrekt ind, indtil den er helt på plads.
    Figur : Eksempel på langsom indsætning af tonerpatronen i de tilsvarende riller
  7. Luk frontdækslet. Kontroller, at dækslet er lukket korrekt. Hvis dækslet ikke er blevet lukket helt, kan der opstå fejl i udskrivningen.