Samsung CLX-8380-farvelaserprinter MFP - Fjernelse af fastklemte originaldokumenter

Dette dokument viser, hvordan du fjerner papirstop i printeren. Når et originaldokument sætter sig fast, mens det føres igennem den dobbelte automatiske dokumentføder (DADF), vises en advarselsmeddelelse på displayet.
  advarsel:
For ikke at rive dokumentet i stykker, skal du fjerne det fastklemte dokument forsigtigt og langsomt.
bemærk:
Brug scannerglaspladen til tykke, tynde eller blandede papiroriginaler for at forhindre dokumentstop.