Samsung CLX-8380-farvelaserprinter MFP - Udskiftning af tonerpatroner

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter tonerpatroner.
Printeren bruger fire farver og har en separat tonerpatron for hver farve: gul (Y), magenta (M), cyan (C) og sort (K).
Når tonerpatronen er helt tom:
  • Statusindikatoren og en meddelelse vedrørende toner på displayet angiver, hvilken tonerpatron der skal udskiftes.
  • Printeren stopper udskrivningen. Indgående faxer gemmes i hukommelsen.
På dette tidspunkt skal tonerpatronen udskiftes. Kontroller, hvilken tonerpatrontype din printer anvender.
Udskiftning af tonerpatronen
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronen.
  1. Sluk printeren, og vent nogle få minutter, indtil printeren er kølet ned.
  2. Åbn sidedækslet.
    Figur : Åbn sidedækslet
      bemærk:
    Der kan blive frigjort tonerpartikler inde i printeren, men det betyder ikke, at printeren bliver beskadiget. Kontakt en kundeservicemedarbejder, hvis der opstår problemer med udskriftskvaliteten.
  3. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  4. Træk den tilsvarende tonerpatron ud af printeren.
    Figur : Fjern den brugte tonerpatron
  5. Tag den nye tonerpatron ud af posen.
  6. Rul den nye tonerpatron omhyggeligt fem eller seks gange, for at fordele toneren jævnt i tonerpatronen.
    Figur : Rul tonerpatron fra side til side
      bemærk:
    Hvis der kommer toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  7. Hold den nye tonerpatron i håndtaget og skub den ind, indtil den låses på plads.
    Figur : Indsæt den nye tonerpatron
  8. Luk frontdækslet, og luk derefter sidedækslet.
  9. Kontroller, at dækslet er lukket helt, og tænd derefter printeren.
      bemærk:
    Hvis frontdækslet ikke er helt lukket, fungerer printeren ikke.