• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung-laserprintere - Fjernelse af papirstop

Følgende fremgangsmåder beskriver, hvordan du fjerner papirstop.
Hvis der opstår papirstop, lyser LED-indikatoren på kontrolpanelet orange. Find og fjern det fastklemte papir. Hvis du vil genoptage udskrivningen efter at have fjernet papirstop, skal du åbne og lukke topdækslet.
  advarsel:
Hvis du vil undgå at rive papiret i stykker, skal du trække det fastklemte papir ud langsomt og forsigtigt. Følg instruktionerne i de følgende afsnit for at fjerne papirstoppet.
I bakken
  1. Åbn og luk topdækslet. Det fastklemte papir føres automatisk ud. Hvis papiret ikke føres ud, skal du fortsætte til næste trin.
  2. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Papir, fjerne
    Hvis papiret ikke føres ud, når du trækker, eller hvis der ikke er noget papir i dette område, skal du kontrollere printeren indvendigt.
Inde i printeren
  advarsel:
Området omkring fikseringsenheden er varmt. Vær forsigtig, når du fjerner papir fra dette område, for at undgå at brænde fingrene.
  1. Åbn og luk topdækslet. Det fastklemte papir føres automatisk ud af printeren. Hvis papiret ikke føres ud, skal du fortsætte til næste trin.
  2. Åbn topdækslet.
  3. Åbn fikseringsenhedens dæksel.
    Figur : Fikseringsenheds dæksel, åbne
  4. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Papir, fjerne
    Hvis der ikke er noget papir, skal du fortsætte til næste trin.
  5. Træk tonerpatronen ud.
    Figur : Tonerpatron, fjerne
  6. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Papir, fjerne
  7. Sæt tonerpatronen tilbage i printeren.
    Figur : Tonerpatron, indsætte
  8. Luk fikseringsenhedens dæksel.
  9. Luk topdækslet. Udskrivningen genoptages automatisk.