Samsung CLX-3180-, CLX-3185- og CLX-3186-farvelaserprintere MFP - Fjernelse af papirstop

Følgende fremgangsmåder beskriver, hvordan du fjerner papirstop.
Når der opstår papirstop, vises advarselsmeddelelsen på displayet. Se i tabellen nedenfor for at finde og fjerne papirstop.
Meddelelse
Placering af papirstop
Papirstop i bakke 1
I papirindføringsområdet og inde i printeren.
Papirstop inde i printeren
Inde i printeren.
Papirstop i udføringsområde
Inde i printeren og i papirudføringsområdet.
  bemærk:
Nogle meddelelser vises muligvis ikke på displayet, afhængigt af indstillinger eller modeller.
  advarsel:
Hvis du vil undgå at rive papiret i stykker, skal du trække det fastklemte papir ud langsomt og forsigtigt. Følg instruktionerne i de følgende afsnit for at fjerne papirstoppet.
I bakken
  1. Åbn og luk det forreste dæksel. Det fastklemte papir vil automatisk komme ud af maskinen. Hvis papiret ikke føres ud, skal du fortsætte til næste trin.
  2. . Træk bakke 1 ud af printeren.
    Figur : Bakke 1, fjerne
  3. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Papir, fjerne
    Hvis papiret ikke føres ud, når du trækker i det, eller hvis du ikke kan se papiret i dette område, skal du kontrollere fikseringsområdet omkring tonerpatronen. Se i fikseringsenhedens område.
  4. Sæt bakke 1 tilbage i printeren, indtil den klikker på plads. Udskrivningen genoptages automatisk.
I fikseringsenhedens område
Hvis papiret sidder fast i fikseringsenhedens område, skal du udføre de næste trin for at frigøre det fastklemte papir.
  1. Åbn scanningsenheden først og derefter det indvendige dæksel.
      Figur : Scanningsenhed, indvendigt dæksel, åbne
    1. Scanningsenhed
    2. Indvendigt dæksel
      advarsel:
    Rør ikke ved fikseringsenheden bag det indvendige dæksel. Den er varm og kan forårsage forbrændinger. Pas på, når du fjerner papir fra printeren.
  2. Hold det indvendige dæksel åbent, mens du forsigtigt tager det fastklemte papir ud printeren. Det indvendige dæksel lukkes derefter automatisk. Sænk scanningsenheden forsigtigt ned, indtil den er helt lukket. Kontroller, at den er fastlåst korrekt. Udskrivningen genoptages automatisk.
    Figur : Papir, fjerne
      advarsel:
    Vær forsigtig, så du ikke får fingrene i klemme.
    Hvis der ikke er noget papir, skal du sænke scanningsenheden forsigtigt ned, indtil den er helt lukket. Gå til næste trin
  3. Hvis du vil fjerne det fastklemte papir, skal du åbne bagdækslet.
    Figur : Bagdæksel, åbne
  4. Fjern forsigtigt papiret ved at trække i den retning, som er vist på billedet nedenfor. Størstedelen af det fastklemte papir kan fjernes i dette trin.
    Figur : Papir, fjerne
  5. Luk bagdækslet. Udskrivningen genoptages automatisk.
I papirudføringsområdet
  1. Åbn og luk det forreste dæksel. Det fastklemte papir føres automatisk ud af printeren.
  2. Træk papiret forsigtigt ud af udskriftsbakken.
    Figur : Papir, fjerne
    Hvis der ikke er noget fastklemt papir, eller hvis du oplever modstand, når du trækker, skal du stoppe og gå til næste trin.
  3. Åbn bagdækslet.
    Figur : Bagdæksel, åbne
  4. Hvis der er fastklemt papir, skal du trække det lige op. Gå til det sidste trin.
    Figur : Papir, fjerne
    Hvis der ikke er noget papir, eller hvis du oplever modstand, når du trækker, skal du stoppe og gå til næste trin.
  5. Træk fikseringsenhedens håndtag opad.
    Figur : Fikseringsenheds håndtag, opad
      advarsel:
    Området omkring fikseringsenheden er varmt. Pas på, når du fjerner papir fra printeren.
  6. Åbn scanningsenheden først og derefter det indvendige dæksel.
      Figur : Scanningsenhed, indvendigt dæksel, åbne
    1. Scanningsenhed
    2. Indvendigt dæksel
  7. Tag forsigtigt det fastklemte papir ud.
    Figur : Papir, fjerne
  8. Sænk scanningsenheden forsigtigt og langsomt ned, indtil den er helt lukket. Kontroller, at den er fastlåst korrekt.
    Figur : Scanningsenhed, lukke
      advarsel:
    Vær forsigtig, så du ikke får fingrene i klemme.
  9. Træk håndtaget på fikseringsenheden nedad.
    Figur : Fikseringsenheds håndtag, nedad
  10. Luk bagdækslet. Udskrivningen genoptages automatisk.