• Oplysning

Samsung ML-1640- og ML-2240-laserprintere - Fjernelse af papirstop

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du fjerner papirstop i printeren.
Når der opstår papirstop, lyser statusindikatoren på kontrolpanelet orange. Find og fjern det fastklemte papir.
  bemærk:
  • Undgå at overfylde bakken. Kontroller, at papirniveauet er under papirkapacitetsmærket på indersiden af bakken.
  • Fjern ikke papir fra bakken, mens printeren udskriver.
  • Bøj, vift med, og ret papiret ud, før du lægger det i.
  • Brug ikke foldet, fugtigt eller meget krøllet papir.
  • Bland ikke forskellige papirtyper i samme bakke.
  • Brug kun anbefalede udskriftsmedier. Gå til dokumentet Printerspecifikation for bestemte medietyper.
  • Kontroller, at den anbefalede side af udskriftsmediet vender opad i bakken.
  bemærk:
Afhængigt af din printermodel og dens indstillinger, kan illustrationerne i dette dokument være anderledes.
  advarsel:
Sluk printeren, når du fjerner papirstop fra printeren.
Fjern papirstop
Papirstop kan opstå flere steder i printeren. Gå til det relevante afsnit for at fjerne papirstoppet.
  bemærk:
Hvis du vil genoptage udskrivningen efter at have fjernet papirstop, skal du åbne og lukke adgangsdækslet.