Samsung ML-1640- og ML-2240-laserprintere - Udskiftning af tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter tonerpatronen.
Når LED-indikatoren lyser rødt, er tonerpatronens anslåede levetid udløbet, og printeren holder op med at udskrive. Smartpanel-programvinduet vises også på computeren, når du skal udskifte tonerpatronen.
Fjern tonerpatronen fra printeren. Hvis du vil genbruge tonerpatronen, skal du gå til Returnering og genbrug af produkter.
Udskiftning af tonerpatronen
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronen.
  1. Sluk printeren, og vent nogle få minutter, indtil printeren er kølet ned.
  2. Tag fat i frontdækslet, og træk det ind mod dig for at åbne det.
      bemærk:
    For ML-2240-serien, hvor der er installeret et støvdæksel, skal du fjerne det, før du åbner det forreste dæksel.
    Figur : Eksempel på, hvordan du tager fat i frontdækslet og derefter trækker for at åbne
      advarsel:
    I kraft af printerens lette vægt er den nem at flytte. Vær forsigtig med ikke at flytte printeren under åbning/lukning af bakken eller fjernelse af tonerpatronen.
  3. Fjern tonerpatronen fra dens pose, og fjern derefter det papir, der beskytter papirpatronen, ved at trække tapen af emballagen.
    Figur : Eksempel på forsigtige ryst af tonerpatronen
      advarsel:
    • Undgå at røre ved den grønne (eller himmelblå) overflade, OPC-tromlen, på forsiden af hver tonerpatron med hænderne eller andet materiale. Brug håndtaget på den enkelte patron for at undgå at røre ved dette område.
    • Vær omhyggelig med ikke at eksponere den grønne (eller himmelblå) overflade på OPC-tromlen for lys. Dette vil beskadige OPC-tromlen. Tildæk tonerpatronens OPC-tromle med papir for at undgå, at lyset beskadiger den.
    • Undgå at vende tonerpatronen.
  4. Ryst forsigtigt tonerpatronen fra side til side fem eller seks gange for at fordele toneren.
      advarsel:
    • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne tonerpatronens emballage. Du kan beskadige overfladen på tonerpatronen.
    • Tonerpatronen må ikke udsættes for lys i mere end nogle få minutter, da dette kan beskadige den. Dæk den til med et ark papir, hvis det er nødvendigt.
    Figur : Eksempel på, hvordan du ryster toneren forsigtigt
      advarsel:
    Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  5. Find patronholderne inde i printeren, en på hver side.
    Figur : Eksempel på placering af patronholdere inde i printeren
  6. Fold håndtaget på tonerpatronen ud, og tag fat i det. Indsæt patronen i printeren, indtil den klikker på plads.
      bemærk:
    Indsæt eller udtræk forsigtigt tonerpatronen for ikke at ridse den mod printeren.
    Figur : Eksempel på, hvordan du folder tonerpatronens håndtag ud og derefter skubber den ind i printeren
      advarsel:
    • Undgå at røre ved den grønne (eller himmelblå) overflade, OPC-tromlen, på forsiden af hver tonerpatron med hænderne eller andet materiale. Brug håndtaget på den enkelte patron for at undgå at røre ved dette område.
    • Vær omhyggelig med ikke at eksponere den grønne (eller himmelblå) overflade på OPC-tromlen for lys. Dette vil beskadige OPC-tromlen. Tildæk tonerpatronens OPC-tromle med papir for at undgå, at lyset beskadiger den.
    • Undgå at vende tonerpatronen.
  7. Luk frontdækslet. Kontroller, at dækslet er lukket korrekt. Hvis dækslet ikke er blevet lukket helt, kan der opstå fejl i udskrivningen.
    Figur : Eksempel på lukning af frontdækslet
      bemærk:
    Den gennemsnitlige produktion for en ny tonerpatron er 1.500 standardsider i overensstemmelse med ISO/IEC 19752-standard. (Den gennemsnitlige produktion for den oprindelige tonerpatron, der fulgte med printeren, er 700 standardsider).