Samsung CLX-3185FN/FW-farvelaserprinter MFP - Fjernelse af fastklemte originaldokumenter

Følgende procedure viser, hvordan du fjerner fastklemte originaldokumenter.
Når et originaldokument sidder fast i dokumentføderen, vises en advarsel på displayet.
  advarsel:
Hvis du vil undgå at rive dokumentet i stykker, skal du fjerne det fastklemte papir langsomt og forsigtigt.
bemærk:
Brug scannerglaspladen til tykke, tynde eller blandede papiroriginaler for at forhindre dokumentstop.
  1. Tag eventuelle resterende sider ud af dokumentføderen.
  2. Åbn dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Dæksel til dokumentføder, åbne
  3. Fjern forsigtigt det fastklemte papir fra dokumentføderen.
    Figur : Papir, fjerne
    bemærk:
    Hvis der ikke er noget papir i dette område, skal du gå til næste trin.
  4. Luk dækslet til dokumentføderen. Læg de fjernede sider tilbage i dokumentføderen.
    Figur : Dæksel til dokumentføder, lukke
  5. Åbn scannerens låg.
  6. Grib fat i det fejlindførte papir, og fjern papiret fra føderområdet ved at trække det forsigtigt til højre med begge hænder.
      Figur : Papir, fjerne
    1. Scannerlåg
  7. Luk scannerens låg. Læg de fjernede sider tilbage i dokumentføderen.