• Oplysning

Samsung CLX-6200- og CLX-6240-lasermultifunktionsprintere - Udskiftning af tonerpatronen

Følgende fremgangsmåde viser, hvordan du udskifter tonerpatroner.
Printeren bruger fire farver og har en separat tonerpatron for hver farve: gul (Y), magenta (M), cyan (C) og sort (K).
  • Statusindikatoren og en meddelelse vedrørende toner på displayet angiver, hvilken tonerpatron der skal udskiftes.
  • For CLX-6200FX, CLX-6210FX og CLX-6240FX gemmes indgående faxer i hukommelsen.

Udskiftning af tonerpatronen

Brug følgende fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronen.
  1. Sluk printeren, og vent nogle få minutter, indtil printeren er kølet ned.
  2. Brug håndtaget til at åbne frontdækslet helt.
    Figur : Eksempel på brug af håndtaget til at åbne frontdæksel
      advarsel:
    • Undgå at røre ved den grønne overflade, OPC-tromlen, på forsiden af hver tonerpatron med hænderne eller andet materiale. Brug håndtaget på den enkelte patron for at undgå at røre ved dette område.
    • Undgå at ridse overfladen på papirfremføringsbæltet.
    • Hvis adgangsdækslet står åbent i mere end et par minutter, kan OPC-tromlen blive udsat for lys. Dette kan beskadige OPC-tromlen. Hvis installationen skal afbrydes midlertidigt, skal du lukke adgangsdækslet.
  3. Tag fat i håndtagene på den tomme tonerpatron, og træk derefter for at tage patronen ud af printeren.
    bemærk:
    Hvis du vil genbruge tonerpatronen, skal du gå til Returnering og genbrug af produkter.
    Figur : Eksempel på greb om håndtagene for at fjerne tonerpatron
      advarsel:
    Hvis du åbner frontdækslet, skal du være forsigtig med ikke at berøre undersiden af kontrolpanelet (den nederste del af fikseringsenheden). Temperaturen på fikseringsenheden kan være høj og kan beskadige huden.
    Figur : Eksempel på undgåelse af fikseringsenheden
    bemærk:
    Når du åbner frontdækslet og arbejder inde i printeren, anbefales det, at du fjerner papirfremføringsbæltet først. Det skyldes, at arbejdet kan give snavs på papirfremføringsbæltet.
  4. Tag en ny tonerpatron ud af emballagen.
    Figur : Eksempel på fjernelse af tonerpatronen fra emballagen.
      advarsel:
    • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne tonerpatronens emballage. Du kan beskadige overfladen på tonerpatronen.
    • Tonerpatronen må ikke udsættes for lys i mere end nogle få minutter, da dette kan beskadige den. Dæk den til med et ark papir, hvis det er nødvendigt.
  5. Hold ved begge håndtag på tonerpatronen, vip den forsigtigt fra side til side for at fordele toneren jævnt.
    Figur : Eksempel på, hvordan begge håndtag på tonerpatroner holdes og derefter vippes forsigtigt fra side til side
  6. Placer tonerpatronen på en jævn overflade som vist, og fjern det papir, der dækker tonerpatronen, ved at trække tapen af.
    Figur : Eksempel på fjernelse af papirafdækning
    bemærk:
    Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  7. Kontroller, at farven i tonerpatronen stemmer overens med farveholderen, og tag derefter fat i håndtagene på tonerpatronen. Isæt tonerpatronen, indtil den "klikker" på plads.
    Figur : Eksempel på indsætning af nye tonerpatroner i de rette farveholdere
  8. Luk adgangsdækslet. Kontroller, at dækslet er lukket helt, og tænd derefter printeren.
      advarsel:
    Hvis adgangsdækslet ikke er helt lukket, vil printeren ikke fungere.