Samsung CLX-3180-, CLX-3185- og CLX-3186-farvelaserprintere MFP - Udskiftning af tonerpatron

Følgende fremgangsmåde viser, hvordan du udskifter tonerpatronen.
Printeren bruger fire farver og har en separat tonerpatron for hver farve: gul (Y), magenta (M), cyan (C) og sort (K).
Statusindikator og en meddelelse vedrørende toner på displayet angiver hvilken tonerpatron, der skal udskiftes.
Det er nødvendigt at udskifte tonerpatronen på dette tidspunkt. Før udskiftning af tonerpatronen, skal du kontrollere modelnummeret på den tonerpatron, der bruges i printeren.
  1. Sluk printeren, og vent nogle få minutter, indtil printeren er kølet ned.
  2. Åbn frontdækslet helt ved hjælp af håndtaget.
    Figur : Frontdæksel, åbne
  3. Tag fat i håndtagene på tonerpatronen og træk for at fjerne patronen fra printeren.
    Figur : Tonerpatron, fjerne
  4. Tag en ny tonerpatron ud af emballagen.
    bemærk:
    Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. Dette kan beskadige overfladen på tonerpatronen.
  5. Træk strimlen ud af beholderen på en ny tonerpatron.
    Figur : Strimmel, fjerne
  6. Hold ved begge håndtag på tonerpatronen, vip den omhyggeligt fra side til side for at fordele toneren jævnt.
    Figur : Fordel toner
  7. Placer tonerpatronen på en jævn overflade som vist nedenfor, og fjern beskyttelseshætten.
    Figur : Beskyttelseshætte, fjerne
    bemærk:
    Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre toneren af med en tør klud og vaske det i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  8. Kontroller, at farven i tonerpatronen stemmer overens med farveholderen, og tag derefter fat i håndtagene på tonerpatronen. Isæt tonerpatronen, indtil den "klikker" på plads.
    Figur : Isæt tonerpatron
  9. Luk frontdækslet. Kontroller, at dækslet er lukket helt, og tænd derefter printeren.
    bemærk:
    Hvis frontdækslet ikke er helt lukket, virker maskinen ikke.