Samsung CLX-3170- og CLX-3175-farvelaserprintere MFP - Fjernelse af papirstop

Dette dokument viser, hvordan du fjerner papirstop i printeren. Når der opstår papirstop, vises en advarselsmeddelelse på displayet.
Se i tabellen nedenfor for at finde og fjerne papirstop.
Meddelelse
Placering af papirstop
Gå til:
Papirstop 0
Åbn/luk dæksel
I papirindføringsområdet og inde i printeren
Papirstop 1
Åbn/luk dæksel
Inde i printeren
Papirstop 2
Kontroller indvendigt
Inde i printeren og i fikseringsområdet
bemærk:
Nogle meddelelser vises muligvis ikke på displayet, afhængigt af indstillinger eller modeller.
Illustrationerne i dette dokument kan afvige fra din printer, afhængigt af printermodellen.
  advarsel:
Hvis du vil undgå at rive papiret i stykker, skal du trække det fastklemte papir ud forsigtigt og langsomt. Følg instruktionerne i de følgende afsnit for at fjerne papirstoppet.