Multifunktionelle Samsung CLX-6200- og CLX-6240-laserprintere - Fjernelse af papirstop

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du fjerner papirstop i printeren.
bemærk:
Afhængigt af din printermodel og dens indstillinger, kan illustrationerne i dette dokument være anderledes. Nogle meddelelser vises muligvis ikke på displayet, afhængigt af indstillinger eller modeller.
Når der opstår papirstop, vises en fejlmeddelelse på printerens kontrolpanel.
Meddelelse
Placering af papirstop
MP Tray Paper Jam 0 (Papirstop 0 i multifunktionsbakke)
I multifunktionsbakken
Tray 2 Paper jam 0 (Papirstop 0 i bakke 2)
I den valgfri bakke
Paper Jam 0 Open/Close Door (Åbn/luk dækslet for papirstop 0)
I papirindføringsområdet eller inde i printeren
Paper Jam 1 Open/Close Door (Åbn/luk dækslet for papirstop 1)
Inde i printeren
Paper Jam 2 Check Inside (Kontroller indvendigt for papirstop 2)
Inde i printeren eller i fikseringsområdet
Reverse Jam 0 Check Inside (Kontroller indvendigt for papirstop 0 i tilbageføringsenheden)
I fikseringsområdet eller bag dækslet for tilbageføringsenheden
Reverse Jam 1 Check Inside (Kontroller indvendigt for papirstop 1 i tilbageføringsenheden)
Bag bagdækslet eller dækslet for tilbageføringsenheden
Remove Paper in Rear Cover (Fjern papir i bagdæksel)
Bag bagdæksel
Duplex Jam 0 Check Inside (Kontroller indvendigt for papirstop 0 i dupleksenheden)
Inde i printeren
Duplex Jam 1 Open/Close Door (Åbn/luk dæksel for papirstop 1 i dupleksenheden)
I papirindføringsområdet eller inde i printeren
  advarsel:
Sluk printeren, når du fjerner papirstop fra printeren.

Fjern papirstop

Papirstop kan opstå flere steder i printeren. Gå til det relevante afsnit for at fjerne papirstoppet.