Samsung CLX-3170- og CLX-3175-farvelaserprintere MFP - Udskiftning af tonerpatroner

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter tonerpatroner.
Printeren bruger fire farver og har en separat tonerpatron for hver farve: gul (Y), magenta (M), cyan (C) og sort (K).
Statusindikatoren og en meddelelse vedrørende toner på displayet angiver, hvilken tonerpatron der skal udskiftes. For CLX-3170FN/CLX-3175FN/CLX-3175FW gemmes indgående faxer i hukommelsen.
På dette tidspunkt skal tonerpatronen udskiftes. Kontroller, hvilken tonerpatrontype din printer anvender.
Udskiftning af tonerpatronen
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronen.
  1. Sluk printeren, og vent nogle få minutter, indtil printeren er kølet ned.
  2. Brug håndtaget til at åbne frontdækslet helt.
  3. Tag fat i håndtagene på den tomme tonerpatron, og træk for at tage patronen ud af printeren.
    Figur : Fjern tonerpatronen
  4. Tag en ny tonerpatron ud af emballagen.
    Figur : Åbn den nye tonerpatron
      advarsel:
    Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne tonerpatronens emballage. Du kan risikere at beskadige overfladen på tonerpatronen.
  5. Hold ved begge håndtag på tonerpatronen, vip den omhyggeligt fra side til side for at fordele toneren jævnt.
    Figur : Vip tonerpatron fra side til side
  6. Placer tonerpatronen på en jævn overflade som vist, og fjern det papir, der dækker tonerpatronen, ved at trække tapen af.
    Figur : Fjern den beskyttende afdækning
      bemærk:
    Hvis der kommer toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  7. Kontroller, at farven i tonerpatronen stemmer overens med farveholderen, og tag derefter fat i håndtagene på tonerpatronen. Isæt tonerpatronen, indtil den "klikker" på plads.
    Figur : Indsæt den nye tonerpatron
  8. Luk frontdækslet. Kontroller, at dækslet er lukket helt, og tænd derefter printeren.
      bemærk:
    Hvis frontdækslet ikke er helt lukket, fungerer printeren ikke.