Samsung CLP-320-, CLP-321-, CLP-325- og CLP-326-farvelaserprintere - Fjernelse af papirstop

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du fjerner papirstop i printeren.
Når der opstår papirstop, lyser statusindikatoren på kontrolpanelet orange.
  bemærk:
Afhængigt af din printermodel og dens indstillinger, kan illustrationerne i dette dokument være anderledes.
  advarsel:
Sluk printeren, når du fjerner papirstop fra printeren.
Fjern papirstop
Papirstop kan opstå flere steder i printeren. Gå til det relevante afsnit for at fjerne papirstoppet.
  bemærk:
Hvis du vil genoptage udskrivningen efter at have fjernet papirstop, skal du åbne og lukke adgangsdækslet.