Samsung-laserprintere - Udskiftning af tonerpatronen

Følgende fremgangsmåde viser, hvordan du udskifter tonerpatronen.
  bemærk:
  • Før du åbner topdækslet, skal du lukke udskriftsbakkeforlængeren.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre toneren af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  • Ryst tonerpatronen omhyggeligt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne underside. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Hvis der udskrives, efter printeren viser, at tonerpatronen er tom, kan printeren blive alvorligt beskadiget.
Når en tonerpatron er brugt op, vises vinduet Udskriftsstatus på computeren og angiver, at tonerpatronen skal skiftes.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, åbne
  2. Fjern tonerpatronen fra printeren. Hvis du vil genbruge tonerpatronen, skal du gå til Returnering og genbrug af produkter.
    Figur : Fjern toner
  3. Tag den nye tonerpatron ud af emballagen. Sørg for at genbruge emballagematerialet.
    Figur : Pak tonerpatronen ud
  4. Løft plastikdelen af tonerpatronen, og træk den ud.
      Figur : Fjern plastikdelen af tonerpatronen
    1. Løft den beskyttende plastikdel af.
    2. Skub ud den beskyttende plastikdel ud.
  5. Sæt den nye tonerpatron ind i printeren.
    Figur : Indsæt ny tonerpatron
  6. Luk frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, lukke