• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung-printere - Værtsprogram: Easy Document Creator

• Indeholder enklere Scan and Send-funktionalitet (Scan og send) for Home/SOHO-brugere med intuitive menuer, guidebaseret workflow og MS Office-integration.
      Figur : Funktionalitet
    1. Rediger og gem som forskellige filformater (herunder PDF og EPUB)
    2. Nem deling
    3. Faxafsendelse
    1. Figur : Scan
    2. Skift til startside
    3. Redigeringsmenu
    4. Tilføj og skift printer
    5. Udfør scanning
    6. Konfigurer indstillinger for scanning.
  • Del uden problemer de scannede eller importerede billeder til forskellige destinationer, herunder SNS-kanaler som f.eks Facebook og Twitter.
    Figur : Nem deling
  • Gem som forskellige filformater, herunder PDF og EPUB (e-book).
    Figur : Filformater
    Menuen Save (Gem) vil være tilgængelig med Send to My PC (Send til min pc).
  • Faxafsendelse ved hjælp af modulet Network PC Fax; kun til faxaktiverede printere.
      Figur : Faxafsendelse
    1. Kontrol af resultater for faxafsendelse (fra historikken for faxoverførsel).
    1. Figur : Microsoft Office-integration
    2. Scan og indsæt billeder i dokumenter med det samme.
    3. Fax et åbnet dokument direkte.