Samsung-printere - Installation/afinstallation af universelle printerdrivere

Dette dokument forklarer, hvordan du installerer og afinstallerer printerdrivere til Samsung-printere. Følgende oplysninger forklarer de tre typer af Samsung Universal Print Driver, afhængigt af PDL-type:
  advarsel:
Skærmbillederne kan variere afhængigt af modeller og miljø, herunder operativsystemet.
Installation og afinstallation (cd/webinstallationsprogram)
Brug følgende trin til at installere og afinstallere via cd/webinstallationsprogrammet:
Installation og afinstallation (Tilføj en printer)
Brug de følgende afsnit til at installere og afinstallere via Tilføj en printer: