• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung-laserprintere - Andre udskrivningsfunktioner ved brug af Mac OS

Dette dokument forklarer, hvordan du bruger andre udskrivningsfunktioner for en Samsung-printer ved brug af en Mac-computer. Andre udskrivningsfunktioner omfatter: Installable Options (Installerbare komponenter), Job Accounting User ID Encryption (Kryptering af bruger-id til jobopgørelse), Stored printing (Lagret udskrivning) og Confirm Job Account Setting When Printing (Bekræft indstilling for jobkonto ved udskrivning).
Vælg et af de følgende afsnit for at få oplysninger om disse udskrivningsfunktioner.