Samsung Printing App Center: Apps og widgets

Sådan får du adgang til Printing App Center (kun ITDM)

Alle yderligere apps kan downloades fra HP Support. Printing App Center er et websted, der indeholder alle tilgængelige apps og widgets til Smart UX Center. En bruger skal oprette en konto eller bruge sin eksisterende konto for at kunne downloade apps.
Printing App Center kan findes på printingapps.samsung.com. Apps kan enten downloades på brugerens pc eller direkte til MFP'en.

Tilslutning fra en pc

1. Tilslut til Printing App Center via webbrowseren på en mobilenhed (smartphone/tablet) eller en pc.

Tilslutning fra Smart UX Center

1. Tilslut via appen Printing App Center i en Smart UX Center-aktiveret printerenhed.
    Printing App Center-logo
  2. Tilslut via en webbrowser i en Smart UX Center-aktiveret printerenhed.

Spørgsmål og svar til apps og widgets

1. Se Printing App Center > Kundesupport > Ofte stillede spørgsmål.
  2. Send spørgsmål via Printing App Center > Kundesupport > Kontakt os.
Ofte stillede spørgsmål

Download og installer apps og widgets (kun ITDM)

Download og installation fra en pc

1. Åbn en browser på pc'en.
  2. Tilslut til Printing App Center via webbrowseren.
  3. Download en app eller en widget fra Printing App Center:
    1. Log på.
    2. Find og vælg den app, der skal tilføjes til applisten.
    3. Klik på Download.
  4. Installer en app eller en widget i SyncThru Web Server (SWS):
    1. Indtast MFP'ens IP-adresse for at oprette forbindelse til SWS.
    2. Log ind som administrator, og naviger til Vedligeholdelse > Appstyring > App.
    3. Vælg Tilføj og upload derefter .apk-filen til enheden.
    Appen tilføjes til dine apps (applisten).

Download og installation fra Smart UX Center

1. Log på (med en brugerkonto med administratorrettigheder).
  2. Vælg en appfil, der skal downloades:
    1. Hvis du downloader via Printing App Center, installeres den automatisk.
    2. Hvis du downloader via en webbrowser, skal du installere appen via beskeden.
    3. Brugere kan se den under Indstillinger > Administratorindstillinger > Appstyring > Installation > Download.
      Appen tilføjes til dine apps (applisten).

Indbyggede apps og widgets

Forskellige nyttige indbyggede apps og widgets er tilgængelige til øjeblikkelig brug. Disse nyttige apps og widgets er til, at brugere og administratorer kan forbedre deres produktivitet og nemt kan tilpasse brugergrænsefladen til deres behov/arbejdsmiljø.
Apps
Kopi: Kopiering af et dokument.
Browser: Grundlæggende Android-webbrowser.
Scan & Send: Scanner et dokument og sender det til flere destinationer, herunder fax.
Webudskrivning: Webbrowsing og -udskrivning.
Box: Dokumentstyring. Gem, send og udskriv dokumenter.
Hjælp: Indeholder oplysninger om de menuer og funktioner, der er tilgængelige i printeren.
Min side: Administrer nemt personlige indstillinger og oplysninger.
Hurtig kopi: Indstil hurtigt kopieringsindstillinger uden at åbne en undermenu eller en anden fane.
Address Book (Adressekartotek): Få adgang til og gem de ofte brugte adresser i printeren.
ID Copy (Id-kopiering): Nyttig ved kopiering af et lille element som f.eks. et visitkort.
Jobstatus: Viser aktuelle jobs, udførte jobs, sikker udskrivning, sikker fax og aktiv meddelelse.
Printing App Center: Nem adgang til Printing App Center.
Tæller: Brugere kan kontrollere, hvor mange sider/jobs der er udskrevet, kopieret, scannet og faxet.
Galleri: Grundlæggende Android-billedviser.
Settings (Indstillinger): Indeholder alle indstillingsmenuer til printeren.
Widgets
Kopi-widget: Kopiering med ét tryk på startskærmbilledet.
Scan-widget: Scanning med ét tryk på startskærmbilledet.
Fax-widget: Fax-widget til øjeblikkelig faxning på startskærmbilledet.
Bakkeinformation-widget: Viser bakkeinformation.
Brugstæller-widget: Viser printerens brugstæller.
Mit program-widget: Viser funktioner, der var komplicerede at bruge.

Kopier

Denne app er til kopiering af dokumenter og konfigurering af kopieringsindstillinger.

Forhåndsvisning og redigering på printeren

Dette kan gøres for at reducere fejl samt spare tid og omkostninger.
  1. Vis
  2. Simpel redigering
  3. Virtuel tast
Virtuelle taster er placeret i højre side af skærmen. Når en app startes for første gang, vises de virtuelle taster. Hvis vis/skjul-knapperne (<, >) trykkes ned, skjules eller vises de virtuelle taster.

Scan & Send

Sender dokumenter og scannede billeder til e-mailadresser, faxmaskiner, FTP-servere, pc'er, SMB'er, USB-stik og harddisken i printeren.
  1. Vis
  2. Op til 50 destinationer
Scan og send flere e-mails ad gangen, og spar tid på dokumenthåndtering.
  1. Multi-bearbejdning
  2. Scan
  3. Scan til USB
  4. Opbevar i boksen
  5. Send e-mail

Box (alsidig dokumenthåndtering)

• Store (Gem)
  • Send
  • Udskriv
  • Øjeblikkelig og praktisk dokumenthåndtering
  • Adgangskontrol til den private boks
  • Sikker dokumenthåndtering
  • Fjernadgang via mobiltelefon
    bemærk:
    Kræver tredjepartsprogram som Astro eller ES-filstyring.
  • Fjernadgang via pc
  1. Fax (modtag, send, mislykkedes)
  2. Udskriv (gemt job, kopiér job)
  3. Scan
  4. Download (fra webbrowser)
  5. Send
  6. Udskriv
  7. Privat boks
  8. Offentlig boks
  9. Vis

Adressebog

Appen Address Book (Adressebog) gør det muligt at bruge og gemme hyppigt anvendte adresser i maskinen.
  1. Hurtig-nummer (e-mail, fax, SMB og FTP-adresse er tilgængelig)
Brugere kan bruge deres globale adressebog (Google-adressebog). Denne findes i Scan & Send-appen, Supplerende handling > Indstillinger for adressebog.
  1. Google-adressebog

Webudskrivning

Denne app til webbrowsing og webudskrivning giver brugerne mulighed for at udskrive kort eller værdikuponer uden en pc Få adgang til e-mailkonti, og udskriv vedhæftede filer.

Tællerapp

Tællerappen giver brugerne en oversigt over printerens brugstæller og brugerens brugstæller. Tællerappen kan nemt vise brugstælleren for en bestemt periode ved hjælp af ekstra indstillinger.
  • Total Usage (Samlet forbrug): Brugstælling efter jobtyper som f.eks. udskriv, kopiér, udskriv fax, rapport og samlet.
  • Forbrug af store sider: Viser brugstællingen for udskrivning af store sider som A3, Ledger, mv.
  • Send Usage (Forbrug for afsendelse): Viser tæller for afsendelse, e-mail, SMB, FTP, mv.
  • Forbrug for faxafsendelse (PSTN): Viser forbrug for faxafsendelse.
  1. Indstilling af periode

Min Side

Min Side-appen tilbyder en nem måde for en bruger at ændre sine profiloplysninger og indstillinger. Derudover viser Min Side-appen forbrugs- og kvoteoplysninger for brugeren.
  1. Skift adgangskode
  2. Indstillingen +Mig
  3. Forbrugs- og kvoteoplysninger
En godkendt bruger kan tilpasse og gemme konfigurationsoplysninger for at gøre det muligt for denne bruger at bruge denne konfiguration på printeren igen.

Jobstatus

Jobstatus-appen viser en liste over kørende, afventende og afsluttede jobs.
  • Hovedfunktioner:
    • Rediger jobrækkefølgen.
    • Stop og frigiv jobs.
    • Slet jobs.
    • Sikker udskrift: Viser en liste over sikre udskriftsjobs.
    • Sikker fax: Viser en liste over sikre faxjobs.
    • Aktiv meddelelse: Viser fejloplysninger.

Id-kopiering og hurtig kopi

Id-kopiering

Udskriver den ene side af originalen på den øverste halvdel af papiret og den anden side på den nederste halvdel af papiret. Denne app vil opfylde et specifikt krav til B2B-kunder.
  1. Kopi-positionsjustering (let, foruddefineret, manuel)

Hurtig kopi

Brugere kan hurtigt fastsætte almindelige kopiindstillinger.

Printing App Center

Printing App Center-appen bruges til at downloade og installere apps og widgets.

Hjælp

Appen Help (Hjælp) indeholder oplysninger om de menuer og funktioner, der er tilgængelige i printeren. Brug ruden i venstre side af skærmbilledet til at finde rundt i Hjælp-appen. Brugere kan også vælge overskrifterne under hvert afsnit for at gennemse hjælpeemnerne.

Galleri

Brug Galleri til at se billeder og afspille videofiler gemt på MFP'en. Dette værktøj kan bruges til at se vejledningsvideoer om, hvordan du bruger printeren, eller til at vælge et passende billede som baggrund til startskærmen.

Tillæg til Smart UX: Apps og widgets fra Printing App Center

App- og widgetliste

Få flere oplysninger om apps og widgets i Printing App Center. Apps i Printing App Center kan til enhver tid ændres.
Ikon
App-navn
Beskrivelse
Udvikling
Advanced Viewer
Viser en eksempelvisning af JPEG, PNG, XPS, PDF og PCL6 PRN og udskriver den.
Samsung (in-house)
Biscom Fax
Send og modtag faxer fra Samsung SmartUX-MFP'er.
Biscom (ISV)
Biscom Secure File Transfer (SFT)
Sikker udveksling af meddelelser og filer med alle så nemt som at sende en e-mail.
Biscom (ISV)
Biscom Viewer
PDF- og TIFF-filvisningsviewer, der bruges som en selvstændig app eller sammen med Biscoms Mobile Fax-løsning.
Biscom (ISV)
ConnectElit
Løsning til automatisk dokumentindeksering og -søgning, der er unik på markedet.
ELITE-SA (ISV)
Copy Builder
Opretter og skræddersyer en arbejdsproces med forskellige kopieringsindstillinger på én gang.
Samsung (in-house)
Dynamic Workflow
Gør arbejdet mere effektivt ved at integrere adskillige apps eller funktioner.
Samsung (in-house)
Easy Launcher
Giver et kundespecifikt udseende med grundlæggende kopiering, scanning og fax.
Samsung (in-house)
Easy2Share
Download, se og udskriv pdf-flyers, billeder og videoer.
Samsung (in-house)
Expert flyer
Modtag, se og udskriv marketingflyers.
Leorsini IT (ISV)
Hancom Office 2014
Office Document Editor, MS Office med HWP-visning, redigering og udskrivning.
Hancom (ISV)
Hancom Office HWP 2014
Se og rediger .hwp-dokumenter.
Hancom (ISV)
Hancom Office Shared
Omfatter skrifttyper, skabeloner, ordbogsdata og clipartdata.
Hancom (ISV)
ImageDirector Connect
Integrerer med ImageDirector Content Server til at gemme dokumenter.
Milner (ISV)
MFP Support - RemoteCall
Gør det muligt for tjenesteteknikere at oprette forbindelse til din enhed uden at være fysisk til stede. Reducerer serviceomkostninger og rejsetid!
RSUPPORT (ISV)
Nuance Unified Client til SmartUX
Unified App til Equitrac-udskrivning og AutoStore®-lagringskompatibilitet.
Nuance (ISV)
odoo Projects
Tilslutning til odoo DMS-backend og mulighed for at gennemse og udskrive projektdokumentation.
Mouseclick Technologies SARL (ISV)
Printing App Center
Direkte tilslutning til Samsung Printing App Center.
Samsung (in-house)
QUICKSTORE
Scan og omdøb dokumenter fra MFP-berøringspanelet.
ISSENDIS (ISV)
Remote Fax
Del en enkelt faxlinje med flere enheder, der ikke er udstyret med faxmuligheder eller -enheder.
Samsung (in-house)
RemoteView for Android Agent
Giver it-ledere mulighed for fjernadgang til og -administration af enheder på deres pc eller mobilenhed i realtid.
RSUPPORT (ISV)
Samsung Cloud Agent
Samsung Cloud Print/Scan til Samsung Cloud
Samsung (in-house)
Samsung Mobil Print
Udskriver eller sender faxdokumenter, e-mails, e-mailvedhæftninger og websider.
Samsung (in-house)
Scan Builder
Tilpas enkelte arbejdsprocesser med scanningsmuligheder til forskellige dokumenttyper.
Samsung (in-house)
Scanshare
Integrerer dine papirbaserede arbejdsprocesser, indgående e-mails og faxer til dine dokumentstyringssystemer.
Scanshare Applications B.V. (ISV)
Send Anywhere for Printer
Enkel og nem datadeling mellem MFP og andre enheder.
Estmob (ISV)
SendStation
Online fragtløsning til afsendelse af breve, natforsendelser og pakker med USPS, UPS, FedEx.
Pitney Bowes (ISV)
Smart Color Manager
Justerer farvetabellen og opretter en farveprofil.
Samsung (in-house)
Smart Printing Kiosk
Byg en selvbetjeningsterminal med betaling til udskrivning uden brug af en dyr FDI-enhed.
Samsung (in-house)
Smart Scan
Professionelle scanningsløsninger med automatiseret billedekorrektion.
Samsung (in-house)
Smart Security Manager
Nem konfiguration af en foretrukken sikkerhedsprofil med ét enkelt klik.
Samsung (in-house)
Smart Service
Viser fejl-/advarselsstatus. Linker til relateret fejlfinding.
Samsung (in-house)
Smart Update
Automatisk download af den nyeste firmware på enheder frigør it-ledere fra tidskrævende, manuelt arbejde.
Samsung (in-house)
Smart UX Services
Udvidelsesprogram, der giver Smart UX SDK funktionalitet til udvikling af en app.
Samsung (in-house)
SyncThru Web Viewer
Få adgang til enhedsstyringsfunktioner uden en pc eller et netværk.
Samsung (in-house)
Ubiquitech Pull Print
Pull-print-klient, der fungerer med Ubiquitechs Pull Print-server.
Ubiquitech (ISV)

SyncThru Web Viewer

Den nemmeste måde at få adgang til administratorfunktionen.
  • Enkeltstående SyncThru Web Service: Giver adgang til alle administratorfunktioner uden en pc eller et netværk
    .
  • Adgang med ét klik til SyncThru Web Service: IP-adresse og webbrowser er ikke påkrævet.
  • Før
    • Netværk er påkrævet.
    • IP-adressen skal huskes.
    • Tilsluttet pc er påkrævet.
      Før
  • Efter
    • Netværk er ikke påkrævet.
    • Alle administratorfunktioner er tilgængelige.
      Efter

Send anywhere

Enkel og nem datadeling mellem MFP'en og andre enheder.
  • Uafhængig af platform: Gør det muligt at få adgang til pc'er og mobile enheder som f.eks. Android, iOS, Windows, Linux og Mac OS.
  • Styrket sikkerhed: Bruger engangsadgangskode (one-time password - OTP) og sletter automatisk data inden for 24 timer.
  • Kræver ikke id/adgangskode: Intet behov for medlemsskab og loginoplysninger.
  • Hvorfor vælge Send Anywhere: De fleste e-mailsystemer begrænser filstørrelser til 10 MB, men Send Anywhere har ingen begrænsninger.
Fildelingsscenarie:
  • Som det er
    Brug USB, delt mappe eller e-mail til at dele.
    1. Brug USB, delt mappe eller e-mail til at dele.
  • Nyligt tilføjet
    Send fil via App > Generér OTP > Indtast OTP på destination.
    1. Send fil via App > Generér OTP > Indtast OTP på destination.

Hancom Office 2014

Det alsidige Hancom Office 2014 tager fleksibiliteten til nye højder.

Workflow

Redigering og udskrivning af dokumenter på printeren.
  • Brugere kan åbne deres Word-skabelon gemt på printeren og nemt ændre de nødvendige oplysninger, f.eks. datoer eller kontaktoplysninger.
  • Brugere kan udskrive det redigerede dokument direkte.
  • Hancom Office 2014 fås i Printing App Center.

Fordel

• Brugere kan åbne, udskrive eller redigere deres MS Office-dokumenter direkte på printeren.
  • Denne funktion gør MFP'en til en uafhængig dokumenthub.
  • Gør det muligt for brugere at foretage ad hoc-ændringer eller rettelser til gemte dokumenter uden en pc.

Åbn et dokument

1. Kør Hancom Office 2014 fra startskærmbilledet eller apps.
  2. Vælg Opbevaring for at navigere til filplaceringen af DOC-, PPTS- eller XLS-filerne.
  3. Vælg filen, og åbn den.
    Dokumentet på skærmen kan redigeres.

Redigering og udskrivning

1. Tryk på knappen Rediger for at starte redigeringen.
  2. Når redigeringen er afsluttet, skal du trykke på knappen Udskriv fra Handlingsoverløb.
    Brugere kan justere forskellige udskriftsindstillinger, hvis det er nødvendigt.

Eksempel 1

En bruger kan udføre en mindre ændring i en dokumentskabelon ved hjælp af Hancom Office-programmerne i stedet for at bruge deres bærbare computer eller kontakte en anden person for at foretage en rettelse og derefter udskrive eller sende dokumentet til MFP'en.

Eksempel 2

Et andet praktisk eksempel er, at en bruger kan få adgang til sin e-mail via den integrerede webbrowser, åbne en vedhæftet fil, foretage den nødvendige ændring og udskrive den downloadede vedhæftede fil direkte på printeren.

Widget til valg af sprog (Language Selector)

Language Selector er en widget, der giver brugeren mulighed for hurtigt og nemt at ændre sproget på brugerens skærm.

Tilføj en widget på startskærmbilledet.

1. Start med at tilføje din widget på startskærmbilledet. Tryk på Apps på startskærmbilledet.
  2. Tryk på og hold widgetikonet nede. Træk widgeten til den ønskede placering på skærmen, og slip den.
    Widgets kan nu findes på listen vist i følgende eksempel.

Tilføj foretrukne sprog

1. Tryk på ikonet Indstillinger for at tilføje op til fire foretrukne sprog.
  2. Efter tilføjelsen skal du trykke på Udført.

Skift sprog

1. Widgeten viser det foretrukne sprog på startskærmbilledet.
  2. Vælg et sprog fra widgeten. Sproget bliver nemt og øjeblikkeligt ændret.

Eksempel

Widgeten til valg af sprog tilbyder en enkel og hurtig metode til at ændre sproget på printeren uden at skulle navigere til sprogindstillingerne, der findes i enhedens menu. Dette er en fremragende funktion for internationale virksomheder og virksomheder, der opererer i lande med flere officielle sprog.

Workbook Composer

Registrerer og eksporterer automatisk markerede områder (understøtter flere områder) og kombinerer dem i ét dokument med udvalgte områder. Tryk og træk-valg er muligt.

Workflow

Beskær flere områder og opret ét dokument til at udskrive, gemme eller dele.
  1. Vælg Område (rødt) > Scan > Konverter dokument
  • Den røde markør kan også bruges til at markere det, som skal beskæres.
  • Workbook Composer kan downloades fra Printing App Center.

Fordel

• Beskær nemt forskellige afsnit, f.eks. fra et magasin.
  • Spar tid og kræfter ved at udføre disse opgaver uden en pc. Om nødvendigt kan redigering udføres på en pc.
  • Fremragende værditilføjelse til uddannelsessektoren.

Smart Service

Smart Service-appen forbedrer servicekvaliteten og hastigheden.

Workflow

Nem fejlfinding af printere.
  1. Når der opstår en fejl, skal du starte Smart Service.
  2. Videoer relateret til fejlen er gjort tilgængelige.
  3. Se videoen for en mulig løsning.
  • Smart Service-appen kræver, at videoerne uploades til MFP'en.
  • Smart Service fås i Printing App Center.

Fordel

• Support på stedet: Reducer den tid, serviceteknikerne skal bruge på fejlfinding.
  • Tilbyder slutbrugere muligheden for at afgøre, om et serviceopkald er nødvendigt, eller om problemet kan løses ved at følge den løsning, som er foreslået i videoerne.

Brug af Smart Service

1. Når der opstår en fejl, skal du starte Smart Service.
  2. Der tilbydes en video relateret til fejlen.
  3. Se videoen for en mulig løsning.

Datasynkronisering

Smart Service-appen kræver, at videoerne uploades til MFP'en.
  1. Efter installationen skal du køre Smart Service i MFP'en. Appen starter, men der er ingen video tilgængelig.
  2. Vælg USB-indstillingen for denne demonstration fra menuen Datasynkronisering. Brugere kan bruge et USB-stik eller en Samsung-webserver.
  3. Kopiér videoer og xml-filer med den faste mappestruktur til et USB-stik.
  4. Tilslut USB-stikket, og start Smart Service igen. En popup vil bede brugeren om enten at kopiere videoerne til printeren eller se dem fra USB-stikket. Det anbefales, at brugerne kopierer videoerne til printeren.

Eksempel

Smart Service-appen kan reducere fejlfindingstiden betydeligt. Denne app kan give en nem løsning til brugeren hjælpe til at afgøre, om et serviceopkald er nødvendigt.

Samsung Mobile Print (til Smart UX)

Optimer printerressourcerne, f.eks. ved at bruge faxfunktionen med en mobiludskrivningsapp.

Workflow

Send en fax fra en MFP via mobiludskrivning.
  1. Ingen faxindstillinger
  2. At sende fax
  3. Fax installeret
  • Brugere kan udnytte faxindstillingen, som er installeret på en anden MFP, eksternt ved hjælp af Mobile Print-appen.
  • Mobile Print-appen kan downloades fra Printing App Center.

Fordel

• Tilbyder yderligere funktioner til brugerne:
    • Send fax fra den nærmeste MFP uden at have tilbehørssættet til fax installeret via andre MFP'er med den installerede faxindstilling.
    • Del gemte dokumenter ved at udskrive dem direkte til en kollega på en anden MFP (push-udskrivning).

Smart Color Manager

Smart Color Manager gør det muligt for brugeren at justere farveindstillingerne og duplikere farveværdier fra en anden enhed.

Start Smart Color Manager

Kør Smart Color Manager på MFP'en. Et administratorlogin er påkrævet for at bruge denne app.
Der er tre forskellige hovedfunktioner:
  • Farveindstilling
  • Farvekalibrering
  • Farveduplikering

Dupliker farver, og opret en brugerdefineret profil

1. Vælg Farveduplikering, og tryk på Start.
  2. Send et farveduplikeringsdiagram direkte til målprinteren.
  3. Placer duplikeringsdiagrammet på pladen, som anvist, og vælg Næste.
  4. En profil kan gemmes og anvendes eller gemmes i listen med brugerdefinerede profiler.

Eksempel

I dette eksempel har kunden oplyst, at et krav for købet af printere er, at rapporteringsdiagrammerne skal se ud som tidligere. Ved hjælp af Smart Color Manager kan repræsentanten eller sælgeren oprette en ny farveprofil for at imødekomme kundens krav i hendes eller hans tilstedeværelse og demonstrere den ægte strækbarhed, som den Android-drevne Smart UX tilbyder.

Tonerstatus-widget

Status for toner og billedbehandlingsenheden er synlig direkte på MFP'ens skærm for lettere at kunne styre forbrugsvarer. Widgeten viser status for alle forbrugsvarer eller begrænser statusvisningen til toner.

Screen Memo-widget

• Screen Memo-widgeten gør det muligt for brugerne at vise oplysninger såsom enhedens IP- eller supportoplysninger. Den kan også bruges til at oplyse brugerne om, at ny toner er bestilt og leveres på en bestemt dato.
  • Tilføjelse af billeder til notaterne kan gøre meddelelserne mere effektive.
  • Notater kan også låses med en pinkode for at forhindre sletning eller uautoriseret adgang til redigering.

Tilføj en widget på startskærmbilledet.

1. Start med at tilføje din widget på Startskærmbilledet ved at trykke på Apps.
  2. Tryk på og hold widgetikonet nede. Træk widgeten til den ønskede placering på skærmen, og slip den.
    Widgets kan nu findes på skærmen.

Opret en note

1. Memo-widgeten er klar til at blive brugt ved blot at klikke på widgeten på skærmen.
  2. Tryk på ikonet Billede for at tilføje billeder til noten fra galleri-appen, hvis det er nødvendigt.

Lås noten

Tryk på ikonet Lås for at tilføje en pinkode for at beskytte den oprettede note.

Eksempel

Administratoren kan indtaste serviceoplysninger, printernavn eller IP-adresse i en note på startskærmbilledet. Dette kan printeradministratorer også bruge til at informere brugere om, at printeren venter på service, eller at en forsyning er bestilt.

Kontostatus-widget

Vis hver brugers kontostatus på én skærm.
  • Når brugere logger ind på printeren, indeholder denne widget oplysninger om brugerkontoen.
  • Widgeten viser følgende oplysninger:
    • Samlet kvote.
    • Resterende beløb til kopiering, udskrivning og fax, farveforbrug og sendt-til-xxx.
  • Kontooplysningerne er baseret på enhedens integrerede Standard Accounting-oplysninger.
    • Tilknytning til BCPS (SecuThru Lite eller Usage Tracker) understøttes i den næste opdatering.
Widgeten viser den samlede kvote og det resterende beløb for den bruger, som er logget ind.

Widget til valg af sprog (Language Selector)

Language Selector er en nem måde til at ændre sproget direkte fra startskærmbilledet uden at bruge indstillingsmenuen. Der kan nemt ændres op til fire sprog.
  • Vælg op til fire foretrukne sprog
  • Skift sproget ved hjælp af widgeten

Easy Launcher

Easy Launcher er en brugerdefineret brugergrænseflade, som kan udvikles til at imødekomme kundernes krav.

Tilpasset startskærmbillede med brandede widgets.

1. Start Launcher-værktøjet.
  2. Når du trykker på starttasten, kan du vælge at bruge det nye skrivebord eller det oprindelige TouchWiz-skrivebord.
  3. Launcher-værktøjet består af en hovedapp og tre widgets (scan, kopiér, fax).
    Scan-widget
    Fax-widget

Fordel

• Skaber et kundespecifikt udseende og en personlig fornemmelse.
  • Brugervenlige widgets til at strømline alle grundlæggende kopi-, scannings- eller faxjobs.
  • Perfekt eksempel på de apps, der kan udvikles til Smart UX for at tilbyde et nyt fleksibilitetsniveau.

Start Easy Launcher

1. Start appen på MFP'en, og foretag ændringer som f.eks. ændring af baggrundsbilledet.
  2. Når brugeren trykker på Start-knappen, vil printeren spørge brugeren i det følgende billede. Brugeren kan vælge appen eller printerens egen TouchWiz Home. Brugere kan også gemme indstillingen, så MFP'en altid bruger appen.

Brug af Easy Launcher-widgeten

Følgende billeder er widgets inkluderet i appen. Disse widgets kan bruges, uden at appen kører.

Eksempel

Dette er et eksempel på at give kunden en brugerdefineret brugergrænseflade med sin egen branding indarbejdet ved hjælp af den nye Smart UX. Dette er en fantastisk og ubesværet måde at tilpasse Smart UX på, når du fremviser printeren for en kunde. Brugeren kan bruge downloadede billeder for at få et passende baggrundsbillede ved hjælp af den indbyggede browser.