Samsung-printere - Smart UX Center, konfiguration, kompatible modeller, FAQ

Hvad er Smart UX Center?

Smart UX Center er et økosystem til et nyt udskrivningssparadigme fra Samsung. Det foreslår at ændre opfattelsen af printeren eller kopimaskinen fra en ekstern enhed til en enkeltstående enhed. Dette økosystem leverer en ny brugergrænseflade og en letvægtsløsning, der er baseret på apps.
Smart UX Center = Brugergrænsefladeplatform + Appcenter (leveringssystem) + App (indhold) + SDK (udviklingssupport)

Configuration (Konfiguration)

Den mobile oplevelse udvides til kopimaskinens verden for en nem og brugeroplevelse med mulighed for udvidelse.
  1. Widget: Ét klik, øjeblikkelig brug, personlig tilpasning
  2. App: Lige så nem som en mobiltelefon tilføj funktioner, tilføj apps
  3. Hurtig start: Skift til specialfunktion (log ind/log ud, skærmoptagelse, apps, søgning)

Kompatible modeller

A3-enhed
A4-enhed
Farvelaserkopimaskiner
Sort/hvid-laserkopimaskiner
Sort/hvid-laser-MFP'er
X7600-serien
X4300-serien
K7600-serien
K4300-serien
M53-serien
M45-serien
Målkunde
Større virksomheder, SMB (100+)
SMB
Større virksomheder, SMB (100+)
SMB
SMB, større virksomheder
SMB
Model
X7600GX, X7500GX, X7400GX, X7600LX
X4300LX, X4250LX, X4220RS/LX
K7600GX, K7500GX, K7400GX, K7600LX
K4350LX, K4300LX, K4250RS/LX
M5370LX/M
M4583FX, M4580FX

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Se denne liste over ofte stillede spørgsmål vedrørende Smart UX Center.

Generelt

Forhandler

Udvikler

IT-beslutningstager