• Oplysning

Samsung printere - Diagnosticer printeren ved hjælp af Samsung Printer Diagnostics

I dette dokument beskrives de trin, du gennemgår, når du vælger Diagnose your printer (Diagnosticer din printer) i programmet Samsung Printer Diagnostics (SPD).
Diagnosticering af printeren
Hvis du har problemer med at udskrive et dokument, skal du vælge indstillingen Diagnose your printer (Diagnosticer din printer) på hovedskærmbilledet i SPD. SPD-programmet kontrollerer printeren, undersøger for eventuelle problemer med udskrivningssystemet og forsøger at løse dem.
Figur : Indstillingen Diagnose your printer (Diagnosticer din printer)
Skærmbillede med printerens driverliste
Dette skærmbillede viser de Samsung-printerdrivere, der er installeret på pc'en, portdriverindstillinger, status for forbindelsen og standardprinterindstillingen.
Figur : Skærmbillede med printerens driverliste
  bemærk:
Hvis der ikke er nogen installeret printerdriver, vises skærmbilledet Install printer driver (Installer printerdriver). Hvis den ønskede printer ikke er tilsluttet, kan du vælge den fra listen og derefter klikke på The printer that I want isn't listed (Den ønskede printer vises ikke). Add a printer (Tilføj en printer).
Figur : Vælg printeren, du vil tilslutte
Der åbnes et skærmbillede, hvor du vælger, hvordan du vil tilslutte din printer.
Figur : Vælg, hvordan du vil tilslutte printeren
Skærmbillede med fundne problemer
SPD-programmet diagnosticering af din printer.
Figur : Skærmbillede af igangværende diagnosticering
Efter diagnosticering af printeren vises eventuelle printerdriverproblemer på skærmbilledet med fundne problemer. Spørgsmålet "Do you want to fix the issue?" (Ønsker du at løse problemet) vises under listen med fundne problemer. Hvis du vælger Yes (Ja) løser automatisk problemet.
Eksempler på problemer omfatter:
  • Ikke angivet som standardprinter
  • Printerdriveren er offline
  • Der er et ventende job
Figur : Skærmbillede med fundne problemer
Der vises et skærmbillede som billedet nedenfor. Elementer, der kan findes på skærmbilledet med fundne problemer, omfatter:
  • Problemerne med printerenheden vises sammen med en Check again-knap (Kontrollér igen).
  • Hvis der er en video, der vises, hvordan problemet løses, vises der et Video-link. Når der klikkes på linket, afspilles videoen.
  • Hvis der skal bestilles en reservedel for at løse problemet, vises der et Order-weblink (Bestil). Når der klikkes på linket, åbnes webstedet Order Supplies (Bestilling af forbrugsvarer).
  • Hvis der klikkes på Check again (Kontrollér igen), efter at en bruger har løst problemet, markeres afkrydsningsfeltet Resolved (Løst).
Figur : Eksempel med løste og uløste fundne problemer
Skærmbilledet Diagnostics completed (Diagnosticering fuldført)
Når SPD-programmet afslutter diagnosticeringen, vises skærmbilleder som dem nedenfor. Elementer, der muligvis findes på skærmbilledet Diagnostics completed (Diagnosticering fuldført) omfatter:
  • Dette skærmbillede vises, hvis alle problemer er løst. Linket Print Test Page (Udskriv testside) vises.
  • Hvis der klikkes på Print Test Page (Udskriv testside), udskrives der en testside.
  • Hvis der klikkes på View details of your printer (Vis oplysninger om din printer), åbnes RDS-websiden.
  • Hvis den tilsluttede printer ikke understøtter RDS, vises View details of your printer (Vis flere oplysninger om din printer) ikke.
  • Hvis en bruger klikker på knappen Finish (Afslut), overføres SPD-resultaterne til webserveren.
Figur : Skærmbilledet Diagnostics completed (Diagnosticering fuldført)
Hvis diagnosticeringskontrollen resulterer i problemer, som SPD ikke kan rette, viser skærmbilledet med fuldført diagnosticering resultaterne som Not resolved (Ikke løst).
Figur : Eksempel på My Page (Min side)