HP Digital Sender Flow 8500 fn2-document capture-arbejdsstation, HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 -dokumentscanner - Sådan aktiveres USB Twain-driver (HP Scan)

Problembeskrivelse

Når der oprettes forbindelse til HP Digital Sender Flow 8500 fn2 og HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 ved hjælp af en USB Twain-driver (HP Scan), vises der evt. en meddelelse om scannerkommunikationsfejl (vist nedenfor) på computeren.
Figur : Fejl om, at scanneren ikke blev fundet

Løsning

For at løse scannerkommunikationsfejlen skal du opdatere USB-enhedsindstillingerne i den integrerede webserver (EWS).
Følg nedenstående trin for at opdatere disse indstillinger.
  1. Åbn en webbrowser på computeren, og indtast printerens IP-adresse i adresselinjen. Tryk derefter på Enter på computertastaturet.
    Figur : Eksempel på en IP-adresse i browserens adresselinje
  2. Log på som Administrator på EWS-hjemmesiden.
  3. Klik på fanen Sikkerhed i den øverste navigationsmenu.
  4. Klik på Generel sikkerhedi det venstre navigationspanel, og derefter afkrydsningsfeltet ved siden af Aktivere USB enheden til at aktivere indstillingen.
  5. Klik på Anvend for at gemme indstillingen.
Når du har opdateret disse indstillinger, skal du muligvis genstarte programmet eller sætte USB-kablet i igen, før HP Scan Twain-driveren registrerer enheden. Når driveren registrerer enheden, kan du begynde at scanne.