HP Digital Sender Flow 8500 fn2-document capture-arbejdsstation, HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 -dokumentscanner - Sådan opgraderer du firmwaren

Gå ind på www.hp.com/support for at downloade den nyeste firmwareopgradering til produktet.

Kontrollér, hvilken firmwareversion der er installeret

Kontrollér konfigurationssiden for at se, hvilken version af firmwaren der er installeret.
  1. Tryk på Rapporter på startskærmbilledet på produktets kontrolpanel.
  2. Vælg Konfiguration/statussider.
  3. Vælg Konfigurationsside.
  4. Find datokode og version af firmwaren i afsnittet Enhedsoplysninger .
    Eksempler på firmware-datokode og -version:
    • 20170518 (firmware-datokode)
    • 2458102_685625 (firmwareversion)

Sådan udfører du en firmwareopgradering

Firmwarepakken er en .bdl-fil. Denne fil kræver en interaktiv opgraderingsmetode. Brug en af følgende metoder til at opgradere firmwaren i dette produkt.