HP Digital Sender Flow 8500 fn2-document capture-arbejdsstation, HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 -dokumentscanner - Sådan afhjælper du 31.13.02 Papirstop i dokumentføder

Sådan afhjælper du 31.13.02 Papirstop i dokumentføder
Brug følgende fremgangsmåde til at kontrollere for papir på alle mulige stoppositioner med relation til dokumentføderen Når der opstår papirstop, viser kontrolpanelet muligvis en besked og en animation om, hvordan du afhjælper stoppet.
  • 31.13.02 Papirstop i dokumentføder
  1. Løft låsen for at løsne dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Løft låsen
  2. Åbn dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Åbn dækslet til dokumentføderen
  3. Fjern forsigtigt fastklemt papir.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  4. Løft scannerlåget, og fjern eventuelt fastklemt papir fra bunden af scannerlåget.
    Figur : Fjern fastklemt papir fra bunden af scannerlåget.
  5. Luk scannerlåget og dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Luk scannerlåget og dækslet til dokumentføderen
  6. Når du har fjernet det fastklemte papir, skal du følge instruktionerne på kontrolpanelet til at lægge originalerne tilbage i dokumentføderen og fuldføre scanningsjobbet.
  bemærk:
Hvis du vil undgå papirstop, skal du sørge for at styrene i dokumentføderindføringsbakken være justeret tæt op mod dokumentet. Fjern alle hæfteklammer, papirclips eller tape fra originaldokumenter.
  bemærk:
Originaldokumenter, der er udskrevet på kraftigt blankt papir, kan skabe papirstop oftere end originaler, der er udskrevet på almindeligt papir.