Samsung-lasermultifunktionsprintere - Faxindstillingtips til en Mac-printerdriver ved hjælp af SyncThru Web Services

Dette dokument omhandler Samsung-laserprintere, der bruger SyncThru Web Services til en Mac-printerdriver.
Brug følgende indhold til faxindstillingstips:
  • Netværks-pc-fax: Understøtter kun opløsningen Standard/Fine (Standard/Fin) og ikke farvetilstand.
  • Funktionen Smart Fax Diagnostic kan være en god måde at kontrollere faxlinjekonfigurationen og konfigurere ECM-tilstand/-hastighed.
  • Netværks-pc-fax: Ikke synkroniseret med indstillingen for præfiks på enheden og skal indstilles til et helt tal inklusive præfiks, hvis det er nødvendigt.
    Figur : Eksempel på manglende synkronisering med præfiksindstilling
  • Når præfikset er indstillet, vil opkaldspræfikset automatisk blive tilføjet ved indtastning af faxnummeret.
    Figur : Eksempel på automatisk tilføjelse af opkaldspræfiks