HP ENVY 4500-printere - Papirstopfejl

Dette dokument er beregnet til HP ENVY 4500, 4501, 4502, 4503, 4504, 4505, 4506, 4507, 4508 og 4509 e-All-in-One-printere.
Printeren indfører ikke papir under et udskriftsjob, og en Papirstop-fejlmeddelelse vises på printerens kontrolpanel. Dette indikerer, at der kan sidde papir fast i printeren.
bemærk:
Papirstop kan være sande eller falske. Printeren kan melde om papirstop, selvom der ikke er noget papirstop. De følgende trin gælder både for sande og falske papirstop.

Videooversigt

Følgende video viser, hvordan man udbedrer et papirstop.
bemærk:
Videoen viser HP ENVY 4500-printeren, men trinnene er de samme for din printer.

Trin 1: Se efter fastklemt papir

Der kan opstå papirstop flere forskellige steder i printeren. Hvis du ikke kan finde det fastklemte papir i ét område, skal du fortsætte til næste område, indtil du lokaliserer papirstoppet.

Trin 2: Sørg for, at printeren står på en plan overflade

1. Vend forsigtigt printeren om på dens højre side.
    Billede: Træk papirbakken ud
  2. Kontroller overfladen direkte under og omkring, hvor printeren sidder, for følgende:
    • Papirstumper der sidder fast i papirbakken
    • Små, hårde genstande, såsom kabler, kuglepenne, blyanter og bøger
    • Bløde eller ujævne overflader, såsom dækkeservietter eller tæppelignende materiale
  3. Fjern eventuelle forhindringer, der kan være tilbage.
  4. Vend produktet om til sin normale position.
  5. Tilslut netledningen igen til bagsiden af printeren, og tænd derefter for printeren.
  6. Tryk på OK for at fjerne eventuelle beskeder på printerens kontrolpanel.
Prøv at udskrive. Hvis fejlen fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 3: Rens valserne bag området for blækpatronerne

Der kan samle sig støv, papirfibre og papirstykker på papirindføringsvalserne, hvor de kan være årsag til papirstop og papirindføringsproblemer. Rens valserne inde i printeren, og prøv derefter at udskrive igen.
  1. Tryk på tænd/sluk-knappen for at slukke for printeren, hvis den ikke allerede er slukket.
  2. Frakobl netledningen fra printerens bagside.
      vigitig advarsel:
    Du skal tage netledningen ud af stikkontakten, før du stikker hånden ind i printeren, for at undgå risiko for personskade eller elektrisk stød.
  3. Åbn patrondækslet.
    Billede: Åbn patrondækslet
  4. Find papirgangsdækslet i området bag blækpatronerne.
    Billede: Find papirindgangsdækslet
  5. Klem fanerne sammen, og løft op for at fjerne papirgangsdækslet.
      Billede: Fjern papirgangsdækslet
    1. Klem fanerne sammen
    2. Løft op
  6. Fugt en klud let med vand, og pres overskydende vand ud af kluden.
  7. Tryk kluden ind imod valserne inde i printeren, og drej derefter valserne opad med fingrene. Fjern eventuelt støv eller snavs med et moderat tryk.
    Billede: Rengør valserne inden i printeren
  8. Lad valserne tørre i 10 til 15 minutter.
  9. Kontroller valserne på undersiden af papirindgangsdækslet. Sørg for, at valserne ikke mangler, at de nemt kan rulle, og at de fjedrer, når du trykker dem ned. Hvis valserne er beskadiget, skal du udskifte papirindgangsdækslet med et nyt.
    Billede: Kontroller valserne på papirindgangsdækslet
  10. Sæt papirgangsdækslet på plads igen, så de fjederbelastede faner vender mod forsiden af printeren. Tryk forsigtigt dækslet ned på kanterne til venstre og højre. Dækslet klikker på plads.
    bemærk:
    Sørg for, at begge kanter på papirgangsdækslet er på plads.
    Figur : Sæt papirgangsdækslet på plads
    Billede: Sæt papirgangsdækslet på plads igen.
  11. Luk patrondækslet.
    Billede: Luk patrondækslet
  12. Tilslut netledningen igen til bagsiden af printeren, og tænd derefter for printeren.
  13. Tryk på OK for at fjerne eventuelle beskeder på printerens kontrolpanel.
Prøv at udskrive. Hvis fejlen fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 4: Udfør service på printeren

Udfør service eller udskift dit HP-produkt, hvis problemet fortsætter efter fuldførelse af alle de foregående trin.
Gå til kontakt HP-kundesupport for at planlægge en reparation eller udskiftning. Hvis du befinder dig i Asien og Stillehavsområdet, vil du blive ledt videre til et lokalt servicecenter i dit område.
For at bekræfte din garantistatus skal du gå til HP's produktgarantitjek. Der pålægges muligvis reparationsgebyrer for produkter, der ikke er dækket af garantien.