HP DeskJet 4640- og OfficeJet 4630-printere - Papirstopfejl

Dette dokument gælder for HP DeskJet Ink Advantage 4645, 4646, 4648, OfficeJet 4630, 4631, 4632, 4634, 4635, 4636 og 4639 e-All-in-One-printere.
Printeren indfører ikke papir under udskrivning, og fejlmeddelelsen Papirstop vises på printerens kontrolpanel. Kontrolpanelet kan også vise en kort beskrivelse af, hvordan du fjerner fastklemt papir.
  bemærk:
Papirstop kan være sande eller falske. Printeren kan melde om papirstop, selvom der ikke er noget papirstop. De følgende trin gælder både for sande og falske papirstop.
Trin 1: Se efter fastklemt papir
Der kan opstå papirstop flere forskellige steder i printeren. Hvis du ikke kan finde det fastklemte papir i ét område, skal du fortsætte til næste område, indtil du lokaliserer papirstoppet.
Hvis du har kontrolleret for og fjernet fastklemt papir fra hvert enkelt printerområde, og fejlen fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.
Trin 2: Rengør papirvalserne
Der kan samle sig støv, papirfibre og papirstykker på papirfremføringsvalserne, hvor de kan være årsag til papirstop og papirfremføringsproblemer.
  1. Sluk for printeren, hvis den ikke allerede er slukket.
  2. Afmonter strømledningen fra bagsiden af printeren, hvis den endnu ikke er afmonteret.
      vigitig advarsel:
    Du skal tage netledningen ud af kontakten, før du stikker hånden ind i produktet for at undgå risiko for skader eller elektrisk stød.
  3. Find åbningerne på venstre og højre side af printeren.
    Billede: Find åbningerne på printerens sider
  4. Placer dine fingre i de to åbninger, og løft derefter forsigtigt for at åbne dækslet til blækpatronerne.
    Billede: Åbn dækslet til blækpatronerne.
  5. Find papirgangsdækslet i området bag blækpatronerne.
    Billede: Find papirindgangsdækslet.
  6. Klem fanerne sammen, og løft op for at fjerne papirgangsdækslet.
      Billede: Fjern papirgangsdækslet.
    1. Klem fanerne sammen
    2. Løft op
  7. Fugt en fnugfri vatpind let med vand fra flaske eller destilleret vand, og pres eventuel overskydende væske ud af vatpinden.
  8. Tryk kluden ind imod valserne inde i printeren, og drej derefter valserne opad med fingrene. Fjern eventuelt støv eller snavs med et moderat tryk.
    Billede: Rengør valserne inden i printeren
  9. Lad valserne tørre i 10 til 15 minutter.
  10. Kontroller valserne på undersiden af papirindgangsdækslet. Sørg for, at valserne ikke mangler, at de nemt kan rulle, og at de fjedrer, når du trykker på dem. Hvis valserne er beskadiget, skal du udskifte papirindgangsdækslet med et nyt.
    Billede: Kontroller valserne på papirindgangsdækslet
  11. Sæt papirgangsdækslet på plads igen, så de fjederbelastede faner vender mod forsiden af printeren. Tryk forsigtigt dækslet ned på kanterne til venstre og højre. Dækslet klikker på plads.
      bemærk:
    Sørg for, at begge kanter på papirgangsdækslet er på plads.
    Billede: Sæt papirgangsdækslet på plads igen.
  12. Luk dækslet til blækpatronerne.
    Billede: Luk dækslet til blækpatronerne.
  13. Tilslut netledningen igen på bagsiden af printeren, og tænd derefter for printeren.
  14. Tryk på OK for at fjerne eventuelle beskeder på printerens kontrolpanel.
Udfør service på eller udskift dit HP-produkt, hvis du har gennemgået alle ovenstående trin.
Hvis du vil se, om produktet stadig er omfattet af garanti, skal du gå til garantitjek-webstedet http://www.support.hp.com/checkwarranty. Kontakt HP Support for at planlægge en reparation eller udskiftning. Kontakt HP Support, hvis du befinder dig i Asien og Stillehavsområdet, for at finde et lokalt servicecenter i dit område.
Der pålægges muligvis reparationsgebyrer for produkter, der ikke er dækket af garantien.