HP LaserJet Enterprise - Installer, få vist og administrer certifikater til hvidlistning af fjernstyringsapps på printeren

Indledning

Brug siden Administrer fjernstyringsapps til at administrere certifikater til hvidlistning af fjernstyringsapps på printeren. Certifikater administreres på fanen Sikkerhed > på siden Administrer fjernstyringsapps i EWS.
Printeren understøtter følgende importformater for certifikater:
  • .DER (binært)
  • .CER (binært eller Base64)
  • .PEM (Base64, installerer enkelt certifikat)

Trin 1: Åbn HP's integrerede webserver (EWS)

1. Tryk på ikonet Netværk på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
  2. Åbn en browser, og indtast printerens IP-adresse eller værtsnavn i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på printerens kontrolpanel. Tryk på tasten Enter på computertastaturet. Den integrerede webserver åbnes.
    Figur : Eksempel på en IP-adresse i et browservindue
    bemærk:
    Hvis webbrowseren viser en meddelelse, som angiver, at adgangen til webstedet muligvis ikke er sikker, skal du vælge muligheden for at fortsætte til webstedet. Adgang til dette websted vil ikke beskadige computeren.

Trin 2: Installer certifikater til fjernstyringsapp

1. Log på EWS som administrator.
  2. Klik på Sikkerhed på de øverste navigationsfaner.
  3. Klik på Administrer fjernstyringsapps i venstre navigationspanel.
  4. Klik på Gennemse... ud for feltet Vælg fil.
  5. Find det certifikat, der skal importeres, og klik derefter på Åbn.
    bemærk:
    Certifikatet kan være et selvsigneret certifikat.
  6. Klik på Importér.

Trin 3: Administrer de installerede certifikater til fjernstyringsapp

De følgende fremgangsmåder kan også udføres vha. siden Administrer fjernstyringsapps på fanen Sikkerhed.
Se detaljerne for et certifikat til fjernstyringsapp
  1. Klik på Sikkerhed på de øverste navigationsfaner.
  2. Klik på Administrer fjernstyringsapps i venstre navigationspanel.
  3. Vælg et certifikat fra området Registrerede certifikater til fjernstyringsapp.
  4. Klik på Vis oplysninger.
Sådan fjerner du et certifikat
  1. Klik på Sikkerhed på de øverste navigationsfaner.
  2. Klik på Administrer fjernstyringsapps i venstre navigationspanel.
  3. Vælg et certifikat fra området Registrerede certifikater til fjernstyringsapp.
  4. Klik på Fjern....
  5. Bekræft fjernelsen på den Bekræftelsesside, der vises, når der klikkes på knappen Slet.
Eksport af et certifikat
  1. Klik på Sikkerhed på de øverste navigationsfaner.
  2. Klik på Administration af certifikater i venstre navigationsrude.
  3. Vælg et certifikat fra området Registrerede certifikater til fjernstyringsapp.
  4. Klik på Eksportér....