Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562 - Udskiftning af billedbehandlingsenheden

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter billedbehandlingsenheden. Når billedbehandlingsenheden er brugt op, vises vinduet Udskriftsstatus på computeren, hvilket angiver at billedbehandlingsenheden skal skiftes.
  advarsel:
  • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne pakken med billedbehandlingsenheden. De kan ridse overfladen på billedbehandlingsenheden.
  • Undgå at røre ved det grønne område på billedbehandlingsenheden. Brug håndtaget på billedbehandlingsenheden, så du ikke rører ved dette område.
  • Billedbehandlingsenheden må ikke udsættes for lys i mere end en par minutter, da dette kan beskadige den. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Kontroller, at alle tonerpatroner er sat korrekt i, før frontdækslet lukkes.
Udskiftning af billedbehandlingsenheden
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte billedbehandlingsenheden.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Eksempel på åbning af frontdækslet
  2. Frigør tonerpatronen, og tag den derefter ud af printeren.
      Figur : Eksempel på frigørelse og derefter fjernelse af tonerpatronen
    1. Frigørelse af tonerpatronen
    2. Fjern tonerpatronen
  3. Træk i den gamle billedbehandlingsenhed, og tag den derefter ud af printeren.
    Figur : Eksempel på udtrækning og derefter fjernelse af billedbehandlingsenhed fra printer
  4. Tag den nye billedbehandlingsenhed ud af kassen.
    Figur : Eksempel på udtagning af ny billedbehandlingsenhed fra kassen
  5. Fjern omhyggeligt alt emballagemateriale fra den nye billedbehandlingsenhed.
    Figur : Eksempel på fjernelse af alt emballagemateriale
  6. Træk den beskyttende plastiktap nedad og fjern den fra den nye billedbehandlingsenhed, før du sætter den ind i printeren igen.
      Figur : Fjern alle beskyttende plastiktapper
    1. Aftrækning af beskyttelsestap
    2. Fjern og genbrug plastikemballage
      bemærk:
    Sørg for at genbruge alt emballagemateriale.
  7. Justere tapperne på billedbehandlingsenheden som anvist, før du sætter den ind i printeren.
    Figur : Eksempel på justering af tapper på billedbehandlingsenheden
  8. Sæt den nye billedbehandlingsenhed ind i printeren.
    Figur : Eksempel på, hvordan ny billedbehandlingsenhed skubbes ind i printer
  9. Udskift tonerpatronen ved at sætte den ind i printeren og derefter låse den fast.
      Figur : Eksempel på låsning af tonerpatron, så den sidder fast
    1. Udskiftning af tonerpatron
    2. Lås tonerpatron fast
  10. Luk frontdækslet.
    Figur : Eksempel på lukning af frontdækslet