Samsung ProXpress MFP SL-C4060, SL-C4062 - Udskiftning af tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter tonerpatronen.
Printeren bruger fire farver og har en separat tonerpatron for hver farve: gul (Y), cyan (C), magenta (M) og sort (K).
  • Der vises en statusindikator og en meddelelse på displayet om, hvornår tonerpatronen skal udskiftes.
  • Computerprogrammet Samsung Printing Status åbner et vindue på computeren om, hvilken tonerpatron der er ved at løbe tør for toner. Se Brug af Samsung Printer Status.
Kontroller typen af tonerpatron til din maskine under Tilgængelig forbrugsvarer.
bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra printerens udseende, afhængigt af indstillingerne eller modellerne. Kontrollér din printertype.
  advarsel:
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage med. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.

Sådan udskiftes en tonerpatron

1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Eksempel på åbning af frontdækslet
  2. Tag forsigtigt om tonerpatronens håndtag, og træk derefter tonerbakken forsigtigt ud.
    Figur : Eksempel på udtagning af tonerbakken ved hjælp af håndtag
  3. Fjern den valgte tonerpatron ved at løfte den lige opad.
    Figur : Eksempel på fjernelse af valgt tonerpatron
  4. Tag den nye tonerpatron ud af kassen.
    Figur : Eksempel på fjernelse af den nye tonerpatron
  5. Fjern alt emballagemateriale fra den nye tonerpatron.
    Figur : Eksempel på fjernelse af emballagemateriale fra tonerpatronen
  6. Fjern den beskyttende plastiktap fra tonerpatron, før du installerer den nye tonerpatron.
    Figur : Eksempel på fjernelse af beskyttende plastiktap
    bemærk:
    Sørg for at genbruge alt emballagemateriale.
  7. Sæt den nye tonerpatron ind i tonerbakken.
    Figur : Placering af tonerpatron i tonerbakke
  8. Skub tonerbakken ind i printeren igen.
    Figur : Eksempel på placering af tonerbakken inde i printeren
  9. Luk frontdækslet.
    Figur : Eksempel på lukning af frontdækslet