Samsung ProXpress Color SL-C4010, SL-C4012 - Brug af avancerede udskrivningsfunktioner

Dette dokument forklarer, hvordan du bruger avancerede udskrivningsfunktioner udskrivning af flere sider pr. ark, plakatudskrivning, brochureudskrivning, dobbeltsidet udskrivning, vandmærker, overlejringer og jobopgørelse.
Hvis du vil udnytte de udskrivningsfunktioner, som printerdriveren stiller til rådighed, skal du klikke på Egenskaber eller Indstillinger i programvinduet Udskriv for at ændre udskriftsindstillingerne. Printerens navn, der vises i printerens egenskabsvindue, varierer, afhængigt af den anvendte printer.
bemærk:
  • Nogle menuer vises muligvis ikke på displayet, afhængigt af indstillinger eller modeller. Hvis det er tilfældet, fungerer de ikke på printeren.
  • Vælg menuen Hjælp, eller klik på knappen fra vinduet, eller tryk på F1 på tastaturet, og klik på den indstilling, du vil vide mere om. Se Brug af hjælp.