Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562 - Udskiftning af tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter tonerpatronen.
En tonerpatron har næsten nået slutningen af sin estimerede levetid.
  • Der vises en statusindikator og en meddelelse på displayet om, hvornår tonerpatronen skal udskiftes.
  • Computerprogrammet Samsung Printing Status åbner et vindue på computeren om, hvilken tonerpatron der er ved at løbe tør for toner. Se Brug af Samsung Printer Status.
Kontroller typen af tonerpatron til din maskine under Tilgængelig forbrugsvarer.
bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra printerens udseende, afhængigt af indstillingerne eller modellerne. Kontrollér din printertype.
  advarsel:
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage med. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.

Sådan udskiftes en tonerpatron

1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Eksempel på åbning af frontdækslet
  2. Frigør tonerpatronen.
    Figur : Eksempel på frigørelse af tonerpatronen
  3. Træk i tonerpatronens håndtag, og tag den derefter ud af printeren.
    Figur : Eksempel på træk i tonerpatron og derefter fjernelse
  4. Tag den nye tonerpatron ud af kassen.
    Figur : Eksempel på fjernelse af den nye tonerpatron
  5. Fjern alt emballagemateriale fra den nye tonerpatron.
    Figur : Eksempel på fjernelse af alt emballagemateriale
  6. Fjern den beskyttende plastiktap fra tonerpatron, før du installerer den nye tonerpatron.
    Figur : Eksempel på fjernelse af beskyttende plastiktap
    bemærk:
    Sørg for at genbruge alt emballagemateriale.
  7. Sæt tonerpatronen ind i printeren igen.
    Figur : Eksempel på indsætning af tonerpatronen
  8. Lås tonerpatronen fast igen inde i printeren.
    Figur : Eksempel på låsning af tonerpatron, så den sidder fast
  9. Luk frontdækslet.
    Figur : Eksempel på lukning af frontdækslet