Samsung ProXpress Color SL-C4010, SL-C4012 - Udskiftning af toner

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter tonerpatronen.
Printeren bruger fire farver og har en separat tonerpatron for hver farve: gul (Y), cyan (C), magenta (M) og sort (K).
  • Der vises en statusindikator og en meddelelse på displayet om, hvornår tonerpatronen skal udskiftes.
  • Computerprogrammet Samsung Printing Status åbner et vindue på computeren om, hvilken tonerpatron der er ved at løbe tør for toner. Se Brug af Samsung Printer Status.
Kontroller typen af tonerpatron til din maskine under Tilgængelig forbrugsvarer.
bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra printerens udseende, afhængigt af indstillingerne eller modellerne. Kontrollér din printertype.
  advarsel:
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage med. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.

Sådan udskiftes en tonerpatron

Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronen.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Eksempel på åbning af frontdækslet
  2. Tag forsigtigt om tonerpatronens håndtag, og træk derefter tonerbakken forsigtigt ud.
    Figur : Eksempel på udtagning af tonerbakken ved hjælp af håndtag
  3. Fjern den valgte tonerpatron ved at løfte den lige opad.
    Figur : Eksempel på fjernelse af valgt tonerpatron
  4. Tag den nye tonerpatron ud af kassen (1). Fjern alt emballagemateriale fra den nye tonerpatron (2). Fjern den beskyttende plastiktap fra tonerpatron, før du installerer den nye tonerpatron (3).
      Figur : Fjernelse af al emballage fra ny tonerpatron
    1. Fjern ny tonerpatron fra kasse
    2. Fjern emballagemateriale
    3. Fjern beskyttende plastiktap
  5. Sæt tonerpatronen ind i tonerbakken igen.
    Figur : Placering af tonerpatron i tonerbakke
  6. Skub tonerbakken ind i printeren igen.
    Figur : Eksempel på placering af tonerbakken inde i printeren
  7. Luk frontdækslet.
    Figur : Eksempel på lukning af frontdækslet