• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung ProXpress Color SL-C4010, SL-C4012 - Udskrivning på specialpapir

Indstillingen for papir i printeren og driveren skal stemme overens, for at du kan udskrive uden fejl pga. uoverensstemmelser.
  • Du kan ændre de papirindstillinger, der er angivet for printeren, fra Samsung Easy Printer Manager eller SyncThru™-webtjenesten.
    • Hvis printeren er tilsluttet lokalt, skal du angive printerindstillingerne fra Samsung Easy Printer Manager > Avanceret indstilling > Enhedsindstillinger. Se Brug af Samsung Easy Printer Manager.
    • Hvis printeren er tilsluttet netværket, skal du angive printerindstillingerne fra SyncThru™-webtjenesten > fanen Indstillinger > Printerindstillinger. Se SyncThru™-webtjenesten.
  • Du kan ændre de papirindstillinger, der er angivet i printeren ved hjælp af kontrolpanelet.
    • Vælg (Menu) > Systemopsætning > Papiropsætning > Papirformat eller Papirtype på kontrolpanelet.
  • Du kan ændre de papirindstillinger, der er angivet i printeren ved hjælp af printerdriveren.
    • Angiv papirtypen fra vinduet Udskriftsindstillinger > fanen Papir > Papirtype. Se Åbning af udskriftsindstillinger.
  bemærk:
  • Når der bruges specialpapir, anbefaler vi, at papiret indføres ét ark ad gangen. Kontrollér det maksimale antal papirark for hver bakke under Specifikationer for printerpapir.
  • Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra printerens udseende, afhængigt af indstillingerne eller modellerne. Kontrollér printertypen under Frontvisning.
Hvis du vil se papirvægten for hvert ark, skal du se Specifikationer for printerpapir.
Typer
Bakke 1
Ekstrabakke
Multifunktionsbakke
Almindeligt
X
X
X
Tykt
X
X
X
Kraftigt
X
X
X
Ekstra kraftigt
X
X
Tyndt
X
X
X
Bomuld
X
X
X
Farve
X
X
X
Fortrykt
X
X
X
Genbrug
X
X
X
Konvolut
X
X
Tyk konvolut
X
X
Labels
X
X
Karton
X
X
X
Bankpostpapir
X
X
X
Arkiv
X
X
X
Brevpapir
X
X
X
Hullet
X
X
X
Blankt foto
X
X
Understøttet: X
Ikke understøttet: Tom
Konvolut
Vellykket udskrivning på konvolutter afhænger af konvolutternes kvalitet. Hvis du vil udskrive en konvolut, skal den placeres som vist i figuren nedenfor.
Figur : Konvolut
  • Når du vælger konvolutter, skal du overveje følgende faktorer:
    • Vægt: Overstiger ikke 90 g/m2, da der ellers kan opstå papirstop.
    • Konstruktion: Skal ligge fladt og må ikke bøje mere end 6 mm, og må ikke indeholde luft.
    • Tilstand: Er ikke krøllede, hakkede eller beskadigede.
    • Temperatur: Skal kunne modstå printerens varme og tryk under drift.
  • Brug kun konvolutter af god konstruktion med skarpe og velpressede folder.
  • Brug ikke prægede konvolutter.
  • Brug ikke konvolutter med hægter, tryklåse, vinduer, belagt foring, selvklæbende forseglinger eller andre syntetiske materialer.
  • Brug ikke beskadigede konvolutter eller konvolutter af dårlig kvalitet.
  • Sørg for at sømmen i begge ender af konvolutten går helt til hjørnet på konvolutten.
      Figur : Sømme
    1. Acceptabel
    2. Uacceptabel
  • Konvolutter med en selvklæbende strimmel, der kan trækkes af, eller med mere end én flap, der foldes over forseglingen, skal bruge klæbemidler, der er kompatible med printerens fikseringstemperatur i 0,1 sekund på ca. 170 °C (338 °F). De ekstra flapper og strimler kan medføre, at konvolutten krøller, folder eller at der opstår papirstop, og de kan endda medføre beskadigelse af fikseringsenheden.
  • For at opnå den bedste udskriftskvalitet må margenerne ikke placeres tættere end 15 mm fra konvoluttens kanter.
  • Undgå udskrivning over det område, hvor konvoluttens sømme mødes.
Labels
For at undgå at beskadige printeren må der kun anvendes labels, der er designet til brug i laserprintere.
Figur : Labels
  • Når du vælger labels, skal du overveje følgende faktorer:
    • Klæbemidler: Er stabilt ved printerens fikseringstemperatur på omtrent 170 °C (338 °F).
    • Arrangement: Brug kun labels, hvor bagsiden ikke er blotlagt mellem dem. Hvis der er plads mellem de enkelte labels, kan de blive trukket af arket, hvilket kan medføre alvorlige papirstop.
    • Bøjning: Skal ligge fladt og må ikke bøje mere end 13 mm i hver retning.
    • Tilstand: Brug ikke labels med krøller, luftbobler eller andre tegn på, at de er ved at løsne sig.
  • Kontrollér, at der ikke er noget blotlagt, klæbende materiale mellem labels. Blotlagte områder kan medføre, at labels kan blive trukket af, hvilket kan medføre papirstop. Blotlagt klæbemiddel kan ligeledes medføre skade på printerens komponenter.
  • Kør ikke et ark med labels gennem printeren mere end én gang. Den klæbende bagside er kun designet til at køre gennem printeren én gang.
  • Brug ikke labels, der er adskilt fra bagsiden eller er krøllede, indeholder luftbobler eller er beskadigede på anden vis.
Karton og papir i specialformat
Figur : Karton og papir i specialformat
  • I softwareprogrammet skal du indstille margenerne til mindst 6,4 mm (0,25") fra kanterne af materialet.
Fortrykt papir
Når du ilægger fortrykt papir, skal den udskrevne side vende opad med en ubøjet kant forrest. Hvis du oplever problemer med papirindføringen, skal du vende papiret. Bemærk, at udskriftskvaliteten ikke er garanteret.
Figur : Fortrykt papir
  • Skal udskrives med varmebestandigt blæk, der ikke smelter, fordamper eller frigiver farlige dampe, når det udsættes for printerens fikseringstemperatur i 0,1 sekund (ca. 170 °C (338 °F)).
  • Fortrykt papirblæk skal være ikke-brændbart og må ikke forringe printervalsernes ydeevne.
  • Før du ilægger fortrykt papir, skal du kontrollere, at blækket på papiret er tørt. Under fikseringsprocessen kan der blive frigivet vådt blæk fra fortrykt papir, hvilket reducerer udskriftskvaliteten.