HP ENVY 5530-printere - Opsætning af trådløs printer (Mac)

Dette dokument gælder for HP ENVY 5530, 5531, 5532, 5534, 5535 og 5539 e-All-in-One-printere og Mac-computere.
Hvis du vil installere en HP-printer på et trådløst (Wi-Fi) netværk, skal du forbinde printeren til netværket og derefter installere printerdriveren og softwaren fra HP's websted på en Mac-computer. Vælg Trådløs som forbindelsestype, når du bliver bedt om det under installationen.
Trin 1: Forbered installationen
Før opsætning af printeren på dit trådløse netværk skal du have navn og adgangskode til netværket og kontrollere, at routeren, printeren og Mac-computeren er tændt.
  1. Du skal bruge følgende:
    • Netværksnavn: Netværksnavnet er SSID (Service Set Identifier).
    • Adgangskode til netværket: Adgangskoden kaldes også WEP-nøglen eller WPA-sikkerhedsadgangsudtrykket.
    • En computer, der er tilsluttet dit trådløse netværk
    • Internetadgang: HP anbefaler bredbåndsinternetadgang f.eks. kabel eller DSL til download af software ved hjælp af webtjenester og til printeropdateringer.
  2. Sørg for, at routeren og computeren er tændt, og at computeren er tilsluttet det trådløse netværk, som du vil slutte printeren til. Tænd for printeren, og placer den tæt ved computeren og inden for rækkevidde af routeren under opsætningen.
  3. Træk stikket fra USB- eller Ethernet-kabler ud af printeren.
Trin 2: Slut printeren til det trådløse netværk
Med Guide til trådløs opsætning er det nemt at konfigurere og håndtere printerens trådløse forbindelse til din Mac.
  1. Tænd for printeren, hvis den ikke allerede er tændt.
  2. Tryk på ikonet for trådløs på printerens kontrolpanel.
    Skærmbilledet Oversigt over trådløse forbindelser vises.
  3. Tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Guide til trådløs opsætning.
  4. Følg vejledningen på kontrolpanelet for at tilslutte printeren til dit trådløse netværk.
Trin 3: Hent og installer driveren
Download og installér den nyeste version af din printers fuldfunktionssoftware fra 123.hp.com.
  1. Gå til 123.hp.com.
  2. Indtast din printermodel i feltet Indtast din enheds modelnummer for at begynde.
  3. Vælg din printer i rullemenuen, og klik derefter på Begynd.
  4. Klik på Download.
  5. Når download er færdig, skal du klikke på den fil, der hedder xxxx.dmg i browserens downloadbjælke eller i mappen Downloads for at starte installationsprogrammet.
    Figur : Eksempel på xxxx.dmg-filen i browserens downloadbjælke
    Eksempel på xxxx.dmg-filen i browserens downloadbjælke
    Figur : Eksempel på xxxx.dmg-filen i Mac-computerens Downloads-mappe
    Eksempel på xxxx.dmg-filen i Mac-computerens Downloads-mappe
  6. I vinduet med installationsprogrammet skal du dobbeltklikke på HP Inkjet SW.
    Figur : Eksempel på HP Inkjet SW i installationsvinduet
    HP Inkjet SW i installationsvinduet
  7. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.
  8. Når du bliver bedt om det, skal du lukke installationssoftwaren.
    HP-hjælpeprogrammet åbnes.
  9. Vælg navnet på din printer, og klik derefter på Fortsæt i HP Utility-opsætningsvinduet.
  10. Klik på Tilføj printer.
    Vinduet Tilføj vises.
  11. Klik på navnet på din printer.
    Sørg for, at du har valgt printeren med Bonjour angivet under Type.
  12. Klik i menuen Brug eller Udskriv med, og vælg derefter navnet på din printer i rullemenuen.
  13. Figur : Vælg navnet på din printer i menuen Brug
    Billede: Vælg navnet på din printer i menuen Brug
  14. Klik på Tilføj for at føje printeren til listen.
  15. I vinduet for installationsprogrammet Tilføj printer skal du klikke på Fortsæt.
  16. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre printeropsætningen, og klik derefter på Udført.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemse denne liste over ofte stillede spørgsmål om installation og opsætning af din trådløse HP-printer.