• Oplysning

Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562, SL-C4060, SL-C4062 - Kopiering af id-kort

Kopiering af id-kort
Dette dokument beskriver fremgangsmåden for kopiering af id-kort.
Med appen Id-kopi kan du kopiere begge sider af en to-sidet original på ét ark papir. Denne app er nyttig for kopiering af originaler med vigtige oplysninger på begge sider, f.eks kørekort.
Under id-kopiering underskriver maskinen den ene side af originalen på den øverste halvdel af papiret og den anden side på den nederste halvdel af papiret. Begge kopierede billeder har samme størrelse som originalen, medmindre andet er angivet.
Grundlæggende skærmbillede for id-kopiering
Figur : Eksempel på det grundlæggende skærmbillede for id-kopiering
Kommandotaster
Tabellen indeholder kommandotasterne til id-kopiering.
Knap
Navn
Beskrivelse
Eksempel til statusvisning
Viser jobeksemplet.
Start
Starter et kopijob.
Angiv det antal kopier, der skal udskrives.
Hurtigmenu
Åbn hurtigmenuerne.
Søg
Søg efter en ønsket menu eller app.
Mit program
Tilføj en app til min programliste.
Undermenu (supplerende handling)
Åbn undermenuen.