HP Photosmart 5520 eller DeskJet 3520 e-All-in-One-printerserien tænder ikke

Dette dokument gælder for HP Photosmart 5520 og DeskJet 3520 e-All-in-One-printerserien.
Printeren får muligvis ikke tilført strøm, lige efter printeren slukkes med tænd/sluk-knappen eller funktionen til automatisk nedlukning. Selvom du frakobler og derefter tilslutter printerens strømkabel, vil det muligvis ikke resultere i strøm til printeren. En firmwareopdatering kan også løse problemet.
Trin 1: Tilslut printeren direkte til en stikkontakt
Hvis du bruger en overspændingsbeskyttelse, et udvidelseskabel eller en stikdåse, skal du tilslutte printeren direkte til en stikkontakt, der virker. Kontroller derefter, at printeren får den korrekte mængde strøm.
  1. Tag strømkablet ud af en eventuel overspændingsafleder, forlængerkabler eller stikdåse.
  2. Sæt netledningen i en stikkontakt.
  3. Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde for printeren.
    • Hvis printeren tænder, når du trykker på tænd/sluk-knappen, skal du fortsætte til trinet i dette dokument for at installere firmwareopdateringen.
    • Gå til næste trin, hvis printeren ikke tænder.
Trin 2: Nulstil den interne strøm, og test derefter strømmen
Tænd modulet har en sikkerhedsmæssig, intern funktion, der beskytter printeren under en overspænding. Hvis der har været en nylig overspænding, skal strømmodulet muligvis nulstilles.
Følg disse trin for at nulstille strømmen og derefter teste strømmen:
  1. Frakobl netledningen fra printerens bagside.
  2. Træk netledningen ud af stikkontakten.
  3. Vent 15 sekunder.
  4. Sæt strømledningen i igen bag på printeren.
  5. Sæt netledningen i en stikkontakt. Undlad at bruge en strømskinne eller en spændingsafleder.
  6. Kontrollér, om strømmen eller strømkablet har en lysdiode.
    Figur : Lysdiode på printerens bagside
    Billede: Lysdiode tændt på printerens bagside
  7. Hvis lysdioden er tændt, skal du trykke på og hurtigt slippe tænd/sluk-knappen for at starte en cyklus, der tænder og slukker printeren. Ikke kan holde knappen.
    Figur : Tryk på og slip hurtigt tænd/sluk-knappen
    Billede: Tryk på og slip hurtigt tænd/sluk-knappen
    Vigtigt: Hvis du trykker på og holder nede på tænd/sluk-knappen i for lang tid, kan printeren tænde og derefter slukke uden at genstarte. Hvis det sker, skal du trykke og hurtigt slip tænd/sluk-knappen igen.
    • Hvis printeren tænder, når du trykker på tænd/sluk-knappen, skal du fortsætte til næste trin i dette dokument for at installere firmwareopdateringen.
    • Hvis printeren ikke vil tænde, når du trykker på tænd/sluk-knappen, eller hvis lysdioden er slukket, skal du gå til HP printeren vil ikke tænde eller reagerer ikke, når der trykkes på tænd/sluk-knappen, skal du følge løsningen i dette dokument for at løse problemet med strøm, og derefter installere firmwareopdateringen.
Trin 3: Opdater printerens firmware og driver
Du kan opdatere printerens firmware og driver fra printerens kontrolpanel. Brug metoden til at downloade firmwareopdatering fra HP's websted, hvis printeren ikke er tilsluttet trådløst, eller hvis opdateringen ikke lykkes at installere fra printerens kontrolpanel.
HP-printeren skal tilsluttes et trådløst netværk med en aktiv internetforbindelse for at modtage opdateringer. Du behøver imidlertid ikke at tilslutte printeren til en computer.
  1. Tryk på knappen ePrint () på printerens kontrolpanel.
    • Hvis Webtjenester allerede er aktiveret, kan printeren søge efter opdateringer. Følg disse trin for at opdatere din computer.
      1. Tryk på Indstillinger fra skærmbilledet med Oversigt over webtjenester.
      2. Tryk på Produktopdatering.
      3. Tryk på Søg efter produktopdateringer.
          bemærk:
        Tryk på Automatisk produktopdatering for at indstille din printer til at søge efter automatiske opdateringer, og tryk derefter på On. Hvis du vælger ikke at opdatere automatisk, skal du søge efter opdateringer hver uge for at sikre, at du får det meste ud af din HP-printer.
      Hvis der findes en opdatering, bliver den automatisk installeret. Afhængigt af opdateringens type slukker og tænder printeren muligvis igen. Du behøver ikke fortsætte med disse trin.
    • Hvis der vises en meddelelse om, at du skal acceptere vilkårene for servicen, skal du fortsætte med disse trin for at aktivere webservices.
  2. Tryk på Ja for at aktivere webtjenester.
  3. Tryk på Ja for at aktivere automatisk opdatering.
  4. Vent, mens printeren søger efter tilgængelige opdateringer.
    • Hvis printeren ikke finder nogen opdateringer, vender kontrolpanelet tilbage til startskærmbilledet.
    • Hvis printeren finder en opdatering, installeres opdateringen automatisk. Afhængigt af den opdatering, der installeres, slukker og tænder printeren muligvis igen.
  advarsel:
Printeren må ikke slukkes under opdateringsprocessen. Afbrydelser kan forårsage skade på printeren, hvis strømmen også afbrydes under firmwareopdateringsprocessen.