• Oplysning

HP PageWide Enterprise, HP PageWide Managed - Afhjælp papirstop i HCI til 4.000 ark - 15.A7.yz; 15.A8.yz; 15.37.yz; 15.38.yz; 15.48.yz

Afhjælp papirstop i HCI til 4.000 ark – 15.A7.yz; 15.A8.yz; 15.37.yz; 15.38.yz; 15.48.yz
Når der opstår stop, viser kontrolpanelet en fejlmeddelelse og en animation om, hvordan du kan afhjælpe stoppet. Papirstop i HCI-tilbehøret til 4000 ark kan forårsage en af følgende fejlkoder:
  • 15.A7.yz
  • 15.A8.yz
  • 15.37.yz
  • 15.38.yz
  • 15.48.yz
Følg disse trin for at afhjælpe papirstoppet:
  1. Åbn højre dæksel og nederste højre dæksel.
    Figur : Åbn dækslerne
  2. Fjern eventuelle beskadigede ark.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Hvis du ikke kan se noget papir, der sidder fast, skal du fjerne dupleksenheden.
    Figur : Fjern dupleksenheden
  4. Træk eventuelt fastklemt papir lige ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  5. Sæt dupleksenheden ind i printeren igen.
    Figur : Sæt dupleksenheden tilbage på plads
  6. Brug det grønne håndtag til at trække HCI-papirstopkassetten ud i området ved nederste højre dæksel.
    Figur : Træk HCI-papirstopkassetten ud
  7. Fjern fastklemt papir fra området ved papirstopkassetten.
    Figur : Fjern eventuelt fastklemt papir
  8. Brug det grønne håndtag til at åbne HCI-papirstopkassettens top, og fjern eventuelt fastklemt papir.
    Figur : Fjern eventuelt fastklemt papir
  9. Luk papirstopkassetten, og sæt den derefter tilbage i printeren.
    Figur : Geninstaller HCI-papirstopkassetten
  10. Åbn venstre inputbakke med høj kapacitet.
    Figur : Åbn venstre HCI-bakke
  11. Fjern eventuelt fastklemt papir fra fremføringsvalserne inde i printeren. Træk først papiret til venstre og derefter fremad for at fjerne det.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  12. Luk venstre bakke, og åbn højre bakke med høj kapacitet.
    Figur : Åbn højre HCI-bakke
  13. Fjern eventuelt fastklemt papir fra fremføringsvalserne inde i printeren. Træk først papiret til venstre og derefter fremad for at fjerne det.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  14. Luk højre dæksel og nederste højre dæksel, og luk derefter højre bakke.
    Figur : Luk dækslet i højre side og bakken.
  15. Hvis der er sider tilbage i printeren, vises der anvisninger på kontrolpanelet om, hvordan du fjerner de resterende sider.