HP PageWide Enterprise, HP PageWide Managed - Afhjælp papirstop i bakke 3 - 15.A3.yz; 15.12.A3; 15.12.D3

Afhjælp papirstop i bakke 3 – 15.A3.yz; 15.12.A3; 15.12.D3

Når der opstår stop, viser kontrolpanelet en fejlmeddelelse og en animation om, hvordan du kan afhjælpe stoppet. Papirstop i bakke 3 kan forårsage en af følgende fejlkoder:
  • 15.A3.yz
  • 15.12.A3
  • 15.12.D3
Følg disse trin for at afhjælpe papirstoppet:
bemærk:
Proceduren for at afhjælpe papirstop i bakken til 1 x 550 ark med kabinetstander er den samme som Table Top 1 x 550-arks bakken. Kun Table Top-bakken er vist her.
  1. Åbn højre dæksel og nederste højre dæksel.
    Figur : Åbn dækslet
  2. Træk eventuelt fastklemt papir ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Hvis du ikke kan se noget papir, der sidder fast, skal du fjerne dupleksenheden.
    Figur : Fjern dupleksenheden
  4. Træk eventuelt fastklemt papir lige ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  5. Sæt dupleksenheden ind i printeren igen.
    Figur : Sæt dupleksenheden tilbage på plads
  6. Åbn bakken.
    Figur : Åbn bakken
  7. Fjern eventuelt fastklemt papir fra fremføringsvalserne inde i printeren. Træk først papiret til venstre og derefter fremad for at fjerne det.
    Figur : Fjern eventuelt beskadiget papir
  8. Luk nederste højre dæksel og højre dæksel, og luk derefter bakken.
    Figur : Luk dækslet
  9. Hvis der er sider tilbage i printeren, vises der anvisninger på kontrolpanelet om, hvordan du fjerner de resterende sider.