• Oplysning

HP PageWide Enterprise, HP PageWide Managed - Afhjælp papirstop i bakke 2 - 15.A2.yz; 15.D2.52; 15.D2.82; 15.D2.A2; 15.D2.D2

Afhjælp papirstop i bakke 2 – 15.A2.yz; 15.D2.52; 15.D2.82; 15.D2.A2; 15.D2.D2

Når der opstår stop, viser kontrolpanelet en fejlmeddelelse og en animation om, hvordan du kan afhjælpe stoppet. Papirstop i bakke 2 kan forårsage en af følgende fejlkoder:
  • 15.A2.yz
  • 15.D2.52
  • 15.D2.82
  • 15.D2.A2
  • 15.D2.D2
Følg disse trin for at afhjælpe papirstoppet:
  1. Åbn det højre dæksel.
    Figur : Åbn det højre dæksel
  2. Fjern fastklemt papir.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Hvis du ikke kan se noget papir, der sidder fast, skal du fjerne dupleksenheden.
    Figur : Fjern dupleksenheden
  4. Træk eventuelt fastklemt papir lige ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  5. Sæt dupleksenheden ind i printeren igen.
    Figur : Sæt dupleksenheden tilbage på plads
  6. Åbn bakken.
    Figur : Fjern bakken
  7. Fjern eventuelt fastklemt papir fra fremføringsvalserne inde i printeren. Træk først papiret til venstre og derefter fremad for at fjerne det.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  8. Luk bakken.
    Figur : Luk bakken
  9. Luk det højre dæksel.
    Figur : Luk det højre dæksel
  10. Hvis der er sider tilbage i printeren, vises der anvisninger på kontrolpanelet om, hvordan du fjerner de resterende sider.