HP PageWide Enterprise Color, HP PageWide Managed Color - Installation af DIMM-hukommelse

Installation af DIMM-hukommelse

Dette dokument beskriver fremgangsmåden til installation af DIMM-hukommelse.
  advarsel:
Dette produkt indeholder komponenter, der kan blive beskadiget ved elektrostatiske afladninger (ESD). Du kan reducere risikoen for ESD-skader ved at anbringe produktet på en ESD-måtte (hvis tilgængelig) og bære et ESD-armbånd, der er forbundet med en jordet overflade. Hvis du ikke har en ESD-arbejdsstation eller -måtte, skal du sørge for jordforbindelse ved at berøre metalchassiset, før du berører en komponent, der er følsom over for elektrostatisk udladning.
Figur : Advarsel om statisk elektricitet
  1. Tag DIMM-hukommelsen ud af kassen, og fjern derefter emballagen. Kontrollér, at indholdet stemmer overens med denne illustration.
    Figur : Indholdet i kassen
    bemærk:
    HP anbefaler at genbruge emballagen, hvis det er muligt.
  2. Tryk på tænd/sluk-knappen for at slukke printeren, og træk derefter netledningen ud.
    Figur : Sluk printeren, og fjern netledningen
  3. Fjern USB-kablet eller netværkskablet.
    Figur : Frakobl USB- eller netværkskablet
  4. Åbn processorkortdækslet, og fjern det derefter forsigtigt og læg det til side.
    Åbn processorkortdækslet
    Fjern processordækslet
  5. Fjern de to fingerskruer på det indvendige processorkortdæksel.
    Figur : Fjern fingerskruerne på det indvendige processorkortdæksel
  6. Fjern det indvendige processorkortdæksel.
    Figur : Fjern det indvendige processorkortdæksel
  7. Indsæt DIMM-stikket i holderen. Sørg for, at DIMM'en er skubbet helt ind i stikket.
    Figur : Sæt DIMM i holderen
  8. Pivoter kanten af DIMM mod holderen (billedforklaring 1), og kontrollér, at de to låsearme klikker på plads (billedforklaring 2).
    Figur : Sørg for, at DIMM-modulet klikker på plads
  9. Sæt det indvendige processorkortdæksel i igen.
    Figur : Sæt det indvendige processorkortdæksel i igen
  10. Geninstaller de to fingerskruer på det indvendige processorkortdæksel.
    Figur : Sæt de to fingerskruer i igen
  11. Sæt processorkortdækslet i igen, og kontrollér, at det klikker på plads.
    Sæt processorkortdækslet i igen
    Luk processorkortdækslet
  12. Tilslut USB- eller netværkskablet.
    Figur : Tilslut USB-kablet eller netværkskablet
  13. Tilslut netledningen, og tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde printeren.
    Figur : Tilslut netledningen, og tænd for printeren