Samsung ProXpress Color SL-C4010, SL-C4012 - Indstilling af advarsel for lavt tonerniveau

Hvis mængden af toner i patronen er lav, vises en meddelelse om, at tonerpatronen skal skiftes. Du kan angive, om denne meddelelse skal vises.
  bemærk:
Adgang til menuerne kan være forskellig fra model til model. Se Adgang til menuen.
  1. Vælg (Menu) > System Setup (systemopsætning) > Maintenance (vedligeholdelse) > TonerLow Alert (advarsel om lavt tonerniveau) på kontrolpanelet.
  2. Vælg den ønskede indstilling, og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på Cancel (annuller) for at vende tilbage til hovedmenuen.