Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562 - Ilægning af originaler

Dette dokument omhandler brug af scannerglaspladen eller dokumentføderen til at gøre en original klar til kopiering, scanning eller til at sende den som fax.
bemærk:
Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din maskine, afhængigt af indstillingerne eller modellen. Kontrollér din maskintype.

På scannerglaspladen

Følg vejledningen for at anbringe det originale dokument på scannerens glasplade.
  1. Løft, og åbn dobbeltdokumentføderen (DSDF).
    Figur : Åbn DSDF
  2. Anbring originalen med forsiden nedad på scannerglaspladen. Juster den i forhold til registreringsstyret i øverste venstre hjørne af glaspladen.
    Figur : Læg originalen på scannerglaspladen
  3. Luk DSDF'en.
    bemærk:
    • Hvis DSDF'en er åben under kopiering, kan det påvirke kopikvalitet og tonerforbrug.
    • Støv på scannerglaspladen kan medføre sorte pletter på udskriften. Hold den altid ren.
    • Hvis du kopierer en side fra en bog eller et tidsskrift, skal du løfte DSDF'en, indtil dens hængsler fanges af stopperen, og luk derefter låget. Hvis bogen eller tidsskriftet er tykkere end 30 mm, kan du starte kopieringen med åbent scannerlåg.
      advarsel:
    • Pas på ikke at slå scannerglaspladen i stykker. Du kan risikere at komme til skade.
    • Vær opmærksom på, hvor du placerer hænderne. DSDF'en kan falde ned på dine hænder og forårsage personskade.
    • Kig ikke direkte ind i lyset fra indersiden af scanneren, mens der kopieres eller scannes. Det er skadeligt for øjnene.

I dokumentføderen

DSDF understøtter ilægning af op til 50 ark papir på 60 til 90 g/m2 (16 til24 lbs. bankpost) til samme job.
Følg vejledningen for at anbringe det originale dokument på scannerens glasplade.
  1. Bøj papirstakken, og luft den, for at adskille siderne, før du lægger originaler i.
    Figur : Bøj og luft papirstakken
  2. Læg originalen med forsiden opad i papirbakken til dokumentføderen. Sørg for, at bunden af originalstakken passer til det papirformat, der er markeret på dokumentpapirbakken.
    Figur : Læg originalen i papirbakken til dokumentføderen
  3. Justér breddestyrene på dokumentføderen, så de ligger op mod papirsiderne.
    Figur : Juster breddestyrene
    bemærk:
    Støv på dokumentføderglaspladen kan medføre sorte streger på udskriften. Hold altid glaspladen ren.