Samsung ProXpress MFP SL-C4060, SL-C4062, SL-M4560, SL-M4562 - Overvågning af forbrugsvarernes levetid

I dette dokument beskrives de trin, som kan følges for at kontrollere den resterende mængde forbrugsvarer i printeren. En anden metode til at kontrollere forbrugsvarerne er at holde øje med de meddelelser, der vises på printeren. Du kan også udskrive en rapport, der viser den resterende mængde forbrugsvarer i printeren. Kig efter oplysninger om forbrugsvarer i afsnittet Rapporter i brugervejledningen til printeren.