Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562 - Forbrugsvarer, tilbehør og vedligeholdelsesdele

Tilgængelige forbrugsvarer
Dette dokument omhandler de forbrugsvarer, der kan bestilles og installeres i printeren.
  bemærk:
Afhængigt af indstillinger og jobtilstanden, der anvendes, kan tonerpatronens levetid variere.
  advarsel:
Når du køber nye tonerpatroner eller andre forbrugsvarer, skal de købes i samme land, som den printer, du bruger. Ellers vil nye tonerpatroner eller andre forbrugsvarer være inkompatible med printeren på grund af forskellige konfigurationer af tonerpatroner og andre forbrugsvarer i henhold til vilkårene for det specifikke land.
Type
Gennemsnitlig ydelse
Delnavn
Tonerpatrona
Gennemsnitligt kontinuerligt udbytte af sort patron: Omkring 40.000 standard sider
MLT-D303E
Billedenhedb
Omkring 100.000 sider
MLT-R303
a. Erklæret kapacitetsværdi i henhold til ISO/IEC 19752. Antallet af sider kan påvirkes af driftsmiljø, udskrivningsinterval, grafik, medietype og mediestørrelse.
b. Baseret på, at der i gennemsnittet udskrives 3 ark i A4- eller Letter-format pr. udskriftsjob, og at udskrifterne er på én side og har en dækning, der er nævnt ovenfor. Antallet af sider kan påvirkes af driftsmiljøet, udskrivningsintervallet, grafik, medietype og medieformat.
Tilgængeligt tilbehør
Tilbehør kan købes og installeres for at forbedre printerens ydeevne og kapacitet.
  bemærk:
Hvis installationsvejledningen til det valgfri tilbehør ikke indeholder oplysninger om, hvordan du installerer tilbehøret i printermodellen, skal du søge efter printermodellen for at få oplysninger om, hvordan du installere tilbehøret.
Ekstraudstyr
Funktion
Delnavn
Sokkel
Soklen er forsynet med hjul, hvilket gør det nemt at flytte maskinen.
  bemærk:
Når du bruger den valgfri sokkel, skal du installere foden, som vist i installationsvejledningen til soklen. Ellers kan maskinen tippe over, når den placeres på en ikke helt plan flade og forårsage skader.
SL-DSK003S
Ekstra bakker (bakke 2, bakke 3, bakke 4)
Hvis der bruges meget papir, kan du installere ekstra bakker til 550a ark.
SL-SCF4500
Trådløst, NFC-sæt
Dette sæt gør det muligt at bruge maskinen som en Wi-Fi- eller en NFC-maskine (nærfeltskommunikation).
SL-NWE001X
a. Almindeligt papir på 75 g/m.2 (20 lbs bankpost).
Tilgængelige vedligeholdelsesdele
Udskift vedligeholdelsesdelen med specifikke intervaller for at holde printeren i den bedste stand og for at undgå problemer med udskriftskvaliteten og papirindføring som følge af udtjente dele. Vedligeholdelsesdele er hovedsageligt valser, bælter og puder. Dog kan udskiftningsperioden og -delene variere afhængigt af modellen. Udskiftning af vedligeholdelsesdele kan kun foretages af en autoriseret serviceudbyder, forhandler eller den detailhandler, hvor printeren blev købt.
Hvis du vil købe vedligeholdelsesdele, skal du kontakte den forhandler, hvor printeren blev købt. Oplysninger om udskiftningsperioden for vedligeholdelsesdelene gives af Samsung Printer Status-programmet. Eller på brugergrænsefladen (UI/user interface), hvis printeren understøtter en displayskærm. Udskiftningsperioden varierer afhængigt af applikationsprogrammet, papirtypen, papirstørrelsen og jobbets kompleksitet.