HP bærbare pc'er - Frigørelse af lagerplads på en 32 GB harddisk (Windows 10)

Dette dokument vedrører bærbare pc'er fra HP med en 32 GB harddisk.
HP bærbare pc'er, der leveres med en 32 GB harddisk, er beregnet til at bruges sammen med lagring i skyen. Du skal muligvis frigøre diskplads, før Windows-opdateringer kan fortsætte.
For at opdatere den version af Windows, der er installeret på din bærbare computer, skal du have 10 GB ledig harddiskplads og et USB-flashdrev med 16 GB ledig plads. Hvis du ikke har 10 GB ledig plads på harddisken, skal du slette eller gemme personlige filer og brugerinstalleret software og apps på eksterne lagerenheder.
  bemærk:
Yderligere support til Windows-opdateringer findes i HP-supportdokumentet HP-pc'er - Opdatering af drivere og software med Windows Update (Windows 10, 8, 7).
Frigørelse af plads på harddisken til at opdatere Windows
For at installere opdateringer til version af Windows 10, skal du have 10 GB ledig harddiskplads og et 16 GB USB-flashdrev. Opsætning af Windows 10 omfatter en mulighed for at slette unødvendige filer på din harddisk direkte fra appens indstillinger ved hjælp af guiden Diskoprydning. Hvis den er tilgængelig, er et alternativ til at frigøre diskplads at gemme data til skyen (online).
  bemærk:
Se Frigørelse af plads ved hjælp af skyen (online lager) for at lære, hvordan du kan gemme data til skyen.
  1. I Windows skal du søge efter Indstillinger for Windows Update.
  2. Klik på Indstillinger for Windows Update for at åbne vinduet Windows Update i listen med resultater.
    Vinduet Windows Update vises og Windows update starter automatisk.
    Windows Update påbegynder automatisk opdateringen
  3. Windows Update registrerer, at der er behov for mere lagerplads til opdateringen, og åbner vinduet Windows har brug for mere plads. Klik på Frigør plads.
    Windows har brug for mere plads på skærmen
  4. I vinduet Lagerplads skal du klikke på en kategori for at slette unødvendige filer.
    Skærmbilledet for lagerbrug vises
  5. Søg efter og åbn Diskoprydning i Windows.
  6. Marker afkrydsningsfeltet Forrige Windows-installation(er), og klik derefter på OK.
    Vinduet Diskoprydning
  7. Der vises en advarselsmeddelelse. Klik på Ja for at afslutte oprydning af de tidligere Windows-installationer.
  8. I vinduet Windows har brug for mere plads under del A, skal du klikke på ikonet Opdater.
    Klik på opdateringsikonet
  9. Når opdateringen er færdig, er statussen Færdig! Gå til en del B vises under del A. Indsæt et flashdrev eller fastgør en ekstern harddisk med 16 GB tilgængelig lagerplads.
      bemærk:
    Hvis meddelelsen Færdig! ikke vises under del A, har Windows Update brug for mere plads. Klik på Frigør plads for at slette flere filer.
    Del A viser meddelelsen Færdig!
  10. Klik på Fortsæt.
    Klik på Fortsæt
  11. I vinduet Næsten færdig, skal du klikke på Luk.
  12. I Windows skal du søge efter Indstillinger for Windows Update.
  13. Klik på Indstillinger for Windows Update for at åbne vinduet Windows Update i listen med resultater.
  14. Under overskriften Der er planlagt en genstart, skal du vælge et tidspunkt til at genstarte Windows for at fortsætte med opgraderingen eller klikke på Genstart nu for straks at starte opdateringen.
    Når downloaden begynder, skal du følge instruktionerne på skærmen for at fuldføre opdateringen af​Windows 10.
Frigørelse af plads ved hjælp af skyen (online lager)
For at få optimal ydeevne er din bærbare pc beregnet til brug med lagring i skyen. Som et alternativ til at slette filer på din computer for at frigøre mere plads på harddisken til Windows-opdateringen, kan du flytte filer til skyen.
  bemærk:
Baseret på konfigurationen tilbyder din HP bærbare pc forskellige muligheder for at understøtte lagring i skyen. Der findes andre muligheder for lagring i skyen online, hvis disse eksempler ikke gælder for dig.
Aktivering af Microsoft Office 365
Nogle 32 GB bærbare leveres med Microsoft Office 365 og 1 TB cloud-lagerplads på OneDrive. For at begynde at bruge Office 365 skal du åbne et Office-program og følge anvisningerne på skærmen for at aktivere din licens. Produktnøglen bliver indtastet automatisk af enheden. Produktnøglen bliver ikke udskrevet. Din Office-licens er sluttet til din Microsoft-konto.
For mere information, se Aktiver et Office-køb eller gratis tilbud på en ny pc (på engelsk).
Brug af Microsoft OneDrive cloud-lagerplads
Efter aktivering af Office 365-tilbuddet (hvis relevant), har du 1 TB cloud-lagerplads på OneDrive. Filer gemt på OneDrive kan tilgås fra en hvilken som helst enhed, der er tilsluttet internettet. Med lagring i skyen i stedet for opbevaring af filer lokalt på harddisken frigøres ledig plads, og enhedens ydeevne forbedres. For mere information om brug af OneDrive, se Microsoft Support-siden OneDrive på din pc (på engelsk).
Bekræftelse på installationen af Windows 10 opdateringen
Se opdateringsoversigten i Windows-indstillinger for at bekræfte, at Windows 10 blev opdateret korrekt.
  1. I Windows skal du søge efter Indstillinger for Windows Update.
  2. Klik på Indstillinger for Windows Update for at åbne vinduet Windows Update i listen med resultater.
  3. Opdateringsstatusmeddelelsen bekræfter, at Windows er opdateret. Hvis du vil se opdateringen, skal du klikke på Vis installeret opdateringsoversigt.
    Klik på Vis installeret opdateringsoversigt
  4. Bekræft vellykket installation af Windows-opdateringen.
    Se skærmen opdateringsoversigt