• Oplysning

• Feedback

HP bærbare pc'er - Frigørelse af lagerplads på en 32 GB harddisk (Windows 10)

Dette dokument vedrører bærbare pc'er fra HP med en 32 GB harddisk.
HP bærbare pc'er, der leveres med en 32 GB harddisk, er beregnet til at bruges sammen med lagring i skyen. Du skal muligvis frigøre diskplads, før Windows-opdateringer kan fortsætte.
Hvis du vil opdatere den version af Windows, der er installeret på din bærbare computer, skal du bruge 10 GB ledig plads på harddisken. Hvis du ikke har 10 GB ledig plads på harddisken, skal du slette eller gemme personlige filer og brugerinstalleret software og apps på eksterne lagerenheder.
bemærk:
Yderligere support til Windows-opdateringer findes i HP-supportdokumentet HP-pc'er - Opdatering af drivere og software med Windows Update (Windows 10, 8, 7).

Frigørelse af plads på harddisken til at opdatere Windows

Hvis du vil installere Windows 10-opdateringer, skal du bruge 10 GB ledig plads på harddisken. Windows Update indeholder en mulighed for at slette unødvendige filer på din harddisk, hvis der registreres begrænset lagerplads. Hvis den er tilgængelig, er et alternativ til at frigøre diskplads at gemme data til skyen (online).
bemærk:
Se Frigørelse af plads ved hjælp af skyen (online lager) for at lære, hvordan du kan gemme data til skyen.
  1. I Windows skal du søge efter og åbne Indstillinger for Windows Update.
  2. Klik på Søg efter opdateringer. Windows Update downloader og begynder at installere alle tilgængelige opdateringer. Hvis du bliver bedt om det, skal du klikke på Hent og installer.
    Windows Update-vinduet med Søg efter opdateringer fremhævet
  3. Hvis Windows Update registrerer, at der kræves mere lagerplads til opdateringen, åbnes vinduet Indstillinger for lager. Klik på Frigør plads nu.
    Klik på Frigør plads nu
  4. Vinduet Frigør plads nu åbnes. Standardkategorierne for midlertidige filer, der kan fjernes permanent, er forvalgt. Sørg for, at du vil slette disse kategorier, eller vælg yderligere kategorier, der skal slettes.
    Klik på Fjern filer
  5. Klik på Fjern filer for at fjerne de valgte midlertidige filer.
  6. Vent på, at Windows Update fjerner filerne.
    Vinduet Næsten klar
  7. Når Windows Update har fjernet de midlertidige filer, fortsætter opdateringen med at blive downloadet.
  8. Når Windows Update installerer opdateringen, skal du følge vejledningen på skærmen for at genstarte computeren.
    Valg af Genstart nu

Frigørelse af plads ved hjælp af skyen (online lager)

For at få optimal ydeevne er din bærbare computer beregnet til brug med lagring i skyen. Som et alternativ til at slette filer på din computer kan du flytte filer til skyen for at frigøre mere plads på harddisken til Windows-opdateringen.
bemærk:
Baseret på konfigurationen tilbyder din HP bærbare computer forskellige muligheder for at understøtte lagring i skyen. Der findes andre muligheder for lagring i skyen online, hvis disse eksempler ikke gælder for dig.

Aktivering af Microsoft Office 365

Nogle 32 GB bærbare leveres med Microsoft Office 365 og 1 TB cloud-lagerplads på OneDrive. For at begynde at bruge Office 365 skal du åbne et Office-program og følge anvisningerne på skærmen for at aktivere din licens. Produktnøglen bliver indtastet automatisk af enheden. Produktnøglen bliver ikke udskrevet. Din Office-licens er sluttet til din Microsoft-konto.
Se Activate an Office purchase or free offer on a new PC for at få flere oplysninger (på engelsk).

Brug af Microsoft OneDrive cloud-lagerplads

Efter aktivering af Office 365-tilbuddet (hvis relevant), har du 1 TB cloud-lagerplads på OneDrive. Filer gemt på OneDrive kan tilgås fra en hvilken som helst enhed, der er tilsluttet internettet. Med lagring i skyen i stedet for opbevaring af filer lokalt på harddisken frigøres ledig plads, og enhedens ydeevne forbedres. Se Microsoft Support-siden OneDrive on your PC for at få flere oplysninger om brug af OneDrive (på engelsk).

Bekræftelse på installationen af Windows 10 opdateringen

Se opdateringsoversigten i Windows-indstillinger for at bekræfte, at Windows 10 blev opdateret korrekt.
  1. I Windows skal du søge efter og åbne Indstillinger for Windows Update.
  2. Opdateringsstatusmeddelelsen bekræfter, at Windows er opdateret. Hvis du vil se opdateringen, skal du klikke på Vis opdateringsoversigt.
    Klik på Vis opdateringsoversigt
  3. Bekræft vellykket installation af Windows-opdateringen.
    Visning af skærmen opdateringsoversigt